Çılgın Dondurmacı kendini iyice aştı! Kıvrak müşterisi öyle bir kaçla dansı yaptı ki görenlerin ağız suyu aktı: Doymak bilmiyor

Çılgın Dondurmacı kendini iyice aştı! Kıvrak müşterisi öyle bir kaçla dansı yaptı ki görenlerin ağız suyu aktı: Doymak bilmiyor

Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç sosyal medya hesaplarından paylaştığı dans videolarıyla gündeme düşmeye devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. Yaptığı danslarla olay olan Çılgın Dondurmacı bu sefer fena patladı. Kıvrak dansıyla Çılgın Dondurmacı'yı baştan çıkartan kadın herkesin ağzını açık bıraktı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekorları kıran o videosu...

TikTok üzerinden dans videoları çeken ve paylaşan Çılgın Dondurmacı, gelen eleştirilere rağmen tam gaz çekimlere devam ediyor. Genellikle dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Dubai'ye giden Çılgın Dondurmacı, elbiseli kıvrak müşterisiyle kendinden geçti. Kadının kalça hareketleri herkesi şoke etti. İşte Çılgın Dondurmacı'nın baştan çıktığı o video...

ÇILGIN DONDURMACI DURMAK BİLMİYOR

Çılgın Dondurmacı çektiği videolarla izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yandan hayran kitlesine oluşan Çılgın Dondurmacı bu sefer Dubai'ye gitti. İş için giden Çılgın Dondurmacı orada da rahat duramadı. Yeşil renkli elbiseli kadınla yaptığı dansla gündeme bomba gibi düştü. Yeter doy artık be!

KIVRAK DANSIYLA MEST ETTİ

TikTok'ta yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı, yeşil elbiseli kadınla yaptığı dans ile izlenme rekorları kırdı. Kadının elbiseye rağmen kıvrak kalça hareketleri herkesi şaşırttı.

dsfdsfs.jpg

TikTok takipçileri videoya “Vay anasını sayın seyirciler”, “Bayrakları da asmış helal olsun kral turizm bakanı gibi çalışıyor.”, “Hayat dondurmacıya güzel” yorumunda bulundular.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

hghggh-7.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN