Çılgın Dondurmacı sarışın kadının kalça dansıyla donup kaldı! Kadının kolundan tuttuğu gibi... Asena yanında halt yemiş

Çılgın Dondurmacı sarışın kadının kalça dansıyla donup kaldı! Kadının kolundan tuttuğu gibi... Asena yanında halt yemiş

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, dükkanına gelen müşterilerle doyasıya dans etmeye devam ediyor. Özellikle kadın müşterileri ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile ağızları açık bıraktı. Sarışın kadının kıvrak dansı dondurmacıyı hipnotize etti. Daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı kadının konundan tuttuğu gibi... İzleyenler şaşıp kaldı. Bakın Çılgın Dondurmacı nasıl tepki vermiş?

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, Antalya'da bulunan dondurmacı dükkanında çektiği dans videolarıyla izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer izleyici oldu. Dükkanına gelen sarışın kadın yaptığı kıvrak dansıyla dondurmacı hipnotize etti. Öyle bir dans etti ki Çılgın Dondurmacı daha fazla dayanamadı. Kolundan tuttuğu gibi... Bu sefer sınırı çok aştı!

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Çektiği dans videoları ile tanınan ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, çıkardığı 'Kalbimsin' şarkısı ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı, genelde kadın müşterileriyle dans etmesinden dolayı sık sık eleştirilmekte.

KALÇA DANSIYLA ORTALIĞI KASIP KAVURDU

TikTok hesabından yeni bir video paylaşan Çılgın Dondurmacı, sarışın müşterisi ile yaptığı dansla gündeme bomba gibi düştü. Sarışın kadınla tezgahın önünde dans eden Çılgın Dondurmacı, hareketleriyle ağızları açık bıraktı. Kadının kalça dansı dondurmacıyı kendinden geçirdi. Çılgın Dondurmacı olduğu yerde donup kaldı.

dfbfdbfd-7.jpg

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ...

Kadının dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, kendini tezgahın önüne attı. Kadınla beraber dans eden dondurmacı, bir anda müşterisinin kolundan tutarak arka tarafa götürdü.

Bir çok sosyal medya hesabı bulunan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in TikTok'ta 18.3, Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunurken YouTube'de ise 3 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Dinç'in o paylaşımına dünyanın dört bir yanından yorum yağdı.

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

dfbfdbdf-8.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN