Çılgın Dondurmacı sınırı fena aştı! Kadın müşterisini kucağına aldığı gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı

Çılgın Dondurmacı sınırı fena aştı! Kadın müşterisini kucağına aldığı gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı

Son dönemin en çok takip edilen isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, çektiği dans videoları ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Uzun süredir video paylaşmayan Çılgın Dondurmacı son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Bu kez sınırı fena aştı! Kadın müşterisini kucağına aldığı gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Eşin sakın bunları görmesin!

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile herkesi şoke etti. 'Kalbimsin' şarkısı ile müşterileri ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile ortalığı kasıp kavurdu. Esmer güzeli kadını kucağına aldığı gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Bakın Çılgın Dondurmacı son videosunda neler yapmış?

ghghgh-88.jpg

Antalya'da bulunan dondurma dükkanında dans videoları çekerek ünlenen Çılgın Dondurmacı durdurak bilmiyor. Genellikle kadın müşterileri ile dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü.

BU KEZ SINIRI FENA AŞTI!

Son videosunda esmer güzeli kadın ile dans eden Çılgın Dondurmacı sınırı bu kez aştı. Esmer güzelinin kıvrak dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, kendini sahneye attı. Müşterisi ile birlikte adeta şov yaptı.

ghhghg-2023-05-24t105702-344.jpg

ESMER GÜZELİ KUCAKLADIĞI GİBİ...

Kadın müşterisinin kıvrak dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, müşterisini kucağına alarak arka tarafa götürdü. O anları izleyenler ise şok geçirdi. Bu kadarı da olmaz! Eşin sakın görmesin.

ghhgh-10.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ghghhg-27.jpg

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN