Cinsiyet değiştirip evlenen Rüzgar Erkoçlar şaşırttı! Bakın artık hangi mesleği yapıyor

Cinsiyet değiştirip evlenen Rüzgar Erkoçlar şaşırttı! Bakın artık hangi mesleği yapıyor

Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirdikten sonra yeni mesleği duyulduğunda herkesi büyük bir şaşkınlık sardı. Şu anda yaptığı iş ise tamamen beklenmedik bir alanda yer alıyor. İşte Rüzgar Erkoçlar'ın yeni mesleği...

Nil Erkoçlar, Türk televizyon dizisi Emret Komutanım'da ikonik karakteri "Foto Fato" olarak hafızalara kazınmıştır. Daha sonra cinsiyet değiştirerek Rüzgar Erkoçlar adını alan ünlü isim, 2017 yılında Tuğba Beyazoğlu ile evlenmiştir. Son zamanlarda ekranlardan uzak kalan Erkoçlar'ın yeni mesleği ise herkesi şaşırtmıştır.

İŞTE RÜZGAR ERKOÇLARIN YENİ MESLEĞİ

2

Rüzgar Erkoçlar, uzun süre gündemde kalan estetik operasyonlarıyla bilinirken, oyunculuktan uzak bir hayat sürdürmekte ve şu anda dövme sanatıyla uğraşmaktadır. Oyunculuk kariyerine on yaşında reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, bir reklam filmiyle geniş çapta tanınmıştır.

Berna Laçin'in başrolünde olduğu Seni Yaşatacağım adlı dizi ile başlayan ve ardından Kadir İnanır'ın yer aldığı Bütün Çocuklarım dizisinde rol alan Erkoçlar, Emret Komutanım'daki "Foto Fato" karakteriyle özellikle akıllara kazınmıştır.

2013 yılında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Rüzgar Erkoçlar, uzun bir süre magazin gündeminden düşmemiştir. Kendisi, daha önce oyunculuk yapmak istediğini belirtmiş ancak ifşa olma endişesiyle sessiz bir hayat yaşamayı tercih ettiğini dile getirmiştir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN