Çocuklar Duymasın'da 'dekolte kafa' lakabıyla hatırlanıyor: Son haliyle şaşırttı! Mehmet Auf, oyunculuk kariyerini noktaladı

Çocuklar Duymasın'da 'dekolte kafa' lakabıyla hatırlanıyor: Son haliyle şaşırttı! Mehmet Auf, oyunculuk kariyerini noktaladı

'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'dekolte kafa' takma ismiyle hafızalarda yer edinen yan karakter 'Selçuk Bey'i oynayan Mehmet Auf, üniversite eğitimini aldığı mesleğine geri döndü. İşte, Çocuklar Duymasın'ın Selçuk Bey'İ Mehmet Auf'un son hali...

Bir dönemin popüler dizisi 'Çocuklar Duymasın'da Vatan Şaşmaz'ın oynadığı 'Engin' karakterinin baş düşmanı olan 'Selçuk Bey', Engin tarafından kel olduğu için 'dekolte kafa' lakabını almıştı. Selçuk Bey rolündeki Mehmet Auf, yıllar sonra ortaya çıktı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA SELÇUK BEY'İ KİM OYNUYOR?

Son olarak TRT 2'de yayınlanan 'Şeytanın Avukatları' adlı programı hazırlayıp sunan Mehmet Auf, şimdilerde motivasyon konuşmacısı olarak kariyerine devam ederken, kişisel gelişim alanında birçok kitap yazdı.

Çeşitli organizasyonlarda yer alan Mehmet Auf, kariyer ve eğitim hayatına dair pek çok deneyimini dinleyicilerle paylaşıyor.

cocuklar-duymasin-selcuk-bey-mehmet-auf-son-hali-2.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN SELÇUK BEY'İ MEHMET AUF'UN SON HALİ

Çocuklar Duymasın dizinin son sezonlarında da yer alan Mehmet Auf, dizinin sona emresinin ardından bir süre ekranlarda yer almadı.

ODTÜ'de Makine Mühendisliği okuduktan sonra California Polytechnic State University, Faculty Of Environmental Sciences bölümünde yapay zeka konusunda yüksek lisans çalışmaları yapan Mehmet Auf, oyunculuk kariyerini noktaladı.

cocuklar-duymasin-selcuk-bey-mehmet-auf-son-hali-1.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN