Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u annesini çıldırttı! 'Haram zıkkım olsun' deyip tehditler savurdu!

Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u annesini çıldırttı! 'Haram zıkkım olsun' deyip tehditler savurdu!

2000’li yılların fenomen dizi Çocuklar duymasın da havuç karakterine hayat veren Furkan Kızılay öyle bir şey yaptı ki görenlerin ağzı açık kaldı. İşte detaylar…

Tam 16 yıl ekranlarda soluksuz izlenen bir aile komedisi olan Çocuklar duymasının namı değer Havuçu annesinin yüreğini ağzına getirdi. Detaylar haberimizde…

FURKAN KIZILAY ANNESİNİ ÇİLEDEN ÇIKARDI! “SÜTÜM HARAM ZIKKIM OLUR BAK” DEYİP POLİSLE TEHDİT ETTİ! ÇOCUKLAR DUYMASIN’IN HAVUÇ’UYDU...

2002 yılında TGTR’ de yayınlanmaya başlayan ve ilk başladığı andan itibaren izleyiciyi ekran başına kitleyen fenomen dizi Çocuklar duymasın’ da Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlının hayat verdiği Meltem ve Haluk’un Oğlu rolünü oynayan Furkan Kızılay kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Furkan Kızılay annesi Mine Kızılay ile arabada yolculuk yaparken bir anda gaza basması ile annesinin yüreğini hoplatan ünlü oyuncuya annesi sitem dolu sözler etti. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu arabası ile birden hız yapınca annesi Mine Kızılay’dan “Nasıl bir insansın ya! İmdat, kurtar beni. Böyle zenginliğin içine..." tepkisi gecikmedi.

2000’li yılların en çok izlenen dizisi olan "Çocuklar Duymasın" da hayat verdiği "Havuç" karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı Furkan Kızılay, geçen günlerde sosyal medyasından yaptığı o paylaşımla görenleri hayretler içerisinden bıraktı.

Hız korkusu olan annesini bir sürat arabası ile gezmeye çıkaran Kızılay, beklenmedik anda gaza basınca annesi Mine Kızılay korku dolu anlar yaşadı.

"POLİSE SÖYLEYECEĞİM, KURTARIN BENİ"

Hız korkusu olan anne Mine Kızılay, oğlunun gaza basmasıyla çığlık çığlığa bağırmaya başlarken "Polise söyleyeceğim seni" diyerek oğlunu tehdit etti.

" Vitesi 2'ye atarsan süt de çok vermedim ama haram zıkkım olur bak! Sağda dur, polise söyleyeceğim seni" diyen anne Kızılay, aracın içinde "İmdat" diye bağırmaya başladı.

"İmdat kurtar beni" deyip bağıran Mine Kızılay oğlunun yüzüne tükürerek araçtan indi ve "Böyle zenginlik mi olur" diyerek isyan etti.

Furkan Kızılay, annesi mine hanımla yaşadığı o anları Instagram hesabından paylaşmayı da unutmadı ve ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları paylaşımı eğlenceli olduğunu söylerken bazıları da ünlü oyuncunun bu yaptığını doğru bulmadı ve eleştirdi.

İşte başta Furkan Kızılay'ın paylaşımı olmak üzere ünlü isimlerin anneleri...

BUSE VAROL VE ANNESİ

ünlü

BERK OKTAY VE ANNESİ SEVİM OKTAY

ünlü

AKIN AKINÖZÜ VE ANNESİ ÖZLEM AKINÖZÜ

ünlü

SİNAN AKÇIL VE ANNESİ

ünlü

AMİNE GÜLŞE VE ANNESİ

ünlü

BURAK ÖZÇİVİT VE ANNESİ

ünlü

YAĞMUR TANRISEVSİN VE ANNESİ

ünlü

OKTAY KAYNARCA VE ANNESİ

ANNE

SİNEM KOBAL VE ANNESİ

ANNE

KENAN İMİRZALIOĞLU VE ANNESİ

ünlü

İREM DERİCİ VE ANNESİ

ünlü

MURAT BOZ VE ANNESİ

ünlü

DEMET EVGAR VE ANNESİ

ÜNLÜ

GUPSE ÖZAY VE ANNESİ

ünlü

DEMET AKALIN VE ANNESİ

ÜNLÜ

DEMET ŞENER VE ANNESİ

ÜNLÜ

GÜLBEN ERGEN VE ANNESİ

ÜNLÜ




Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN