Çöp Adam dizisi 1. bölüm tanıtım fragmanı

Çöp Adam dizisi 1. bölüm tanıtım fragmanı

Star Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan Çöp Adam filmin tanıtımı yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Çöp Adam dizisi merak konusu oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden alıntı olan gerçek bir hayat hikayesi olan dizi şimdiden heyecanla beklenilmektedir. İşte ayrıntılar.

Çöp Adam dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan bir dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde ise yetenekli aktörler rol almaktadır. Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu oynayacak. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

çöp adam

Gerçek hayattan uyarlanan dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Star Tv'de ekranlara gelmeye hazırlanan dizi şimdiden merak uyandırmayı başardı. Dizide, Tamer isimli karakter yazılım mühendisidir. Tamer takıntı hale gelen Peri'ye aşıktır. Bu durum Peri'yi bodruma kilitler. Peri kilitliyken ortaya çıkan olayların hikayesini anlatıyor. 

OGM Picturies'ın yapımcılığını üstlendiği dizide, Yağız Alp Akaydın yönetmen koltuğunu oturuyor. Dizinin senaryosunu Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden esinlenerek Su Ersöz ve Melek Gençoğlu kaleme alıyor. Çöp Adam dizisinde; Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Sedef Avcı, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu rol almaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN