'Çöp Adam'a sürpriz transfer: Usta oyuncu kadroya katıldı

'Çöp Adam'a sürpriz transfer: Usta oyuncu kadroya katıldı

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı "Çöp Adam" dizisinin, çekimleri yarın başlayacak olan 2. sezonuna bir usta bir de genç oyuncu katıldı. Senaristi değişen dizinin yeni sezonunda daha çok aksiyonu bol sahnelerin olacağı konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan “Çöp Adam” dizisinde, istenen başarı yakalanamadığı için senarist değişikliğine gidilmişti. Meriç Demiray‘ın yazdığı dizinin yeni sezon çekimleri yarın başlıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; yeni sezonda daha çok aksiyonu bol sahneler çekileceği konuşulan diziye usta oyuncu Derya Alabora katıldı. Derya Alabora‘nın dizide “Viran” rolüne hayat vereceği öğrenildi.

1-018.jpgDerya Alabora

Dizinin diğer yeni oyuncusu ise Sarp karakterine hayat verecek olan Aytek Şayan... Oyuncu son olarak yine OGM Pictures‘ın Netflix için çektiği “Kübra” dizisinde Gökhan’ın (Çağatay Ulusoy) arkadaşı Serhat’a hayat vermişti.

1-017.jpgAytek Şayan

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN