Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "tombişim" dediği Şahan Gökbakar Muharrem İnce'yi hedef aldı! "Böyle cumhurbaşkanı..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "tombişim" dediği Şahan Gökbakar Muharrem İnce'yi hedef aldı! "Böyle cumhurbaşkanı..."

2014 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 14 Mayıs'taki seçimde resmi olarak aday olabilmesi için kendisine imza verilmesini isteyen Muharrem İnce'yi tiye aldı.

Geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tombişim" diyerek hitap ettiği ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminde resmi olarak aday olabilmek için kendisine imza verilmesini isteyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi hedef aldı.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri her geçen gün yaklaşırken 22 Mart'ta başlayan 100 bin imza toplama işlemi 27 Mart Pazartesi günü sona erecek.

Seçimlerde resmi olarak aday olabilmek için 100 bin imza toplaması gereken Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, şu ana kadar 76.921 imza topladı.

İNCE DESTEK İSTEDİ GÖKBAKAR İNCEYİ TİYE ALDI

Muharrem İnce, 100 bin imza toplama işleminin sona ermesine saatler kala sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak kendisine destek verilmesini istedi. İnce paylaşımında "3 günde 76.921 imza. Haydi arkadaşlar yarın bu işi bitiriyoruz." ifadelerine yer verdi.

İnce'nin paylaşımını alıntılayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar ise resmi olarak aday olabilmesi için 23.079 imza toplaması gereken İnce'yi hedef aldı.

2014 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'a destek olan ve Erdoğan'ın "Tombişim" diyerek hitap ettiği ünlü komedyen Şahan Gökbakar, İnce'nin paylaşımını alıntılayarak "Hadi arkadaşlar bir el atın, yokuş aşağı vurdurduk mu, ben hemen 2. fitese takacam. Marş bi bassa var ya, sonrası rampa yukarı 200 yapıyor normalde. Böyle cumhurbaşkanı mı olunur ya" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN