Cüneyt Özdemir Merve Dizdar'ı eleştiren Tamer Karadağlı'yı hedef aldı! 'Tamer Karadağlı'ya tavsiyem...'

Cüneyt Özdemir Merve Dizdar'ı eleştiren Tamer Karadağlı'yı hedef aldı! 'Tamer Karadağlı'ya tavsiyem...'

Bire süredir ekranlardan uzak kalan Tamer Karadağlı, Cannes Film Festivali'nde kazandığı ödülle Türkiye'yi onurlandıran oyuncu Merve Dizdar'ı hedef aldı. Ünlü oyuncunun paylaşımı bazı kullanıcıların tepkisini toplarken ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de kullandığı ifadelere nedeniyle Karadağlı'ya tepki gösterdi.

Son olarak Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Savaşçı' adlı dizide "Albay Oktay Göktürk" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Cannes Film Festivali'nde kazandığı ödülle Türkiye'yi onurlandıran oyuncu Merve Dizdar'ı hedef aldı. Karadağlı'nın Dizdar'a yönelik açıklamaları gazeteci Cüneyt Özdemir'in tepkisini topladı.

Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne"deki rolüyle Cannes Film Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi olan Merve Dizdar, ödül törenindeki konuşmasında kullandığı ifadelere nedeniyle ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın tepkisine uğradı.

TAMER KARADAĞLI MERVE DİZDAR'I HEDEF ALDI

Karadağlı, Dizdar'ın ödül törenindeki "Bu ödülü kendine layık görülenlere boyun eğmeyip eyleme geçen, bu uğurda her şeyi göze alan ve ne olursa olsun umut etmekten vazgeçmeyen tüm kız kardeşlerime ve Türkiye’de hak ettiği güzel günleri yaşamayı bekleyen tüm mücadeleci ruhlara armağan ediyorum" açıklamasına sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı - Son Dakika Haberleri

Aldığı ödül sebebiyle Dizdar'ı tebrik eden Tamer Karadağlı, Dizdar'ın ülkesini Avrupa'ya şikayet ettiğini öne sürdü.

Karadağlı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Merve Dizdar’ı aldığı ödülden dolayı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir başarı. Gerçekten hem bir meslektaşı olarak hem de bir Türk vatandaşı olarak inanılmaz gurur duydum. Göğsüm kabardı. Amaaa... konuşması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kendisi Fransa’nın yıllarca işgal ettiği Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu? Cezayirli kız kardeşleri için de geçerlimi söyledikleri? (Çünkü ödülü Fransa’da alıyor) Ya da çocukları zorla dağa kaçırılmış Diyarbakır Anneleri için geçerli mi söyledikleri? Yurtdışında böyle bir ödül alırken onu bu ödüle taşıyan bu ülkenin okulları, bu ülkenin televizyon kanalları. Hele ki en popüler işi TRT’de yayınlanan dizisi. Şimdi en popüler işini devletin kanalında yapıp, milyonların kalbini kazanıp, para kazanıp, sonra yurtdışında böyle önemli bir ödül alıp, devletini, ülkesini ilk fırsatta şikayet etmesi bana doğru gelmiyor..

Ama yiğidi öldür, hakkını yeme... Göstermiş olduğu oyunculuk başarısından dolayı kendisini bir kez daha yürekten kutluyorum...”

Karadağlı'nın açıklamaları sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olurken ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de Dizdar'a yönelik açıklamaları nedeniyle Karadağlı'yı hedef aldı.

Tamer Karadağlı bu kez de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Merve Dizdar'ı hedef aldı! 'Aynı şeyleri düşünüyor mu?'

"KARADAĞLI'YA TAVSİYEM..."

Sosyal medya platformu YouTube'da açıklamalarda bulunan Özdemir, Karadağlı'ya "Herkes ekmeğinin peşinde. Seçimler oldu bitti. Bir şey diyemiyorsun. Ama Tamer Karadağlı'ya tavsiyem çalışsın güzel bir filmde oynasın “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandıktan sonra bu açıklamayı umarım o sahneden yapmayı başarır. Bunu başarıp yapanlara laf çakmak yerine daha iyi bir yöntem diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN