Danilo Zanna'dan inanılmaz sahtekarlık! Peynir yerine millete bakın ne yedirmiş? "Acun'u da rezil etti"

Danilo Zanna'dan inanılmaz sahtekarlık! Peynir yerine millete bakın ne yedirmiş? "Acun'u da rezil etti"

MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanınan İtalyan şef Danilo Zanna'nın yaptığı sahtecilik herkesi şaşkına uğrattı. İstanbul'da restoran işleten Zanna'nın peynir hileciliği ülkesine yansıdı. İtalyanlar büyük tepki gösterdi. Bakın Danilo Zanna ne yapmış?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye ile tanınan Danilo Zanna bu defa kendi ülkesini kızdırdı. Uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan Zanna, işlettiği restorantında sahte peynirle gündeme geldi. Meğerse İtalyan peyniri yerine bakın müşterilere ne veriyormuş...

zanna.jpg

DANİLO ZANNA'DAN PEYNİR SAHTEKARLIĞI

Zanna'nın, İtalyanların milli peynirleri parmesan yerine ona benzeyen bir peynir kullanılması olay oldu.

danilo.jpg

İtalya'da Yemek Savaşçısı' olarak bilinen Alessandro Schiatti, yarı fiyatına satılan çakma peynir kullanan Şef Danilo Zanna'ya tepki gösterip onu sosyal medyada ifşa etti.

aa.jpg

İTALYANLAR REZİL ETTİ

İstanbul'daki restoranında, milli peynirleri parmesan yerine, parmesana benzeyen başka bir peyniri kullanması sonrası Zanna sosyal medyada olay oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN