Demet Akalın, Müge Anlı'ya rakip oluyor! Acun’la anlaştı… O programı sunacak

Demet Akalın, Müge Anlı'ya rakip oluyor! Acun’la anlaştı… O programı sunacak

Geçtiğimiz hafta Didim'de geçirdiği tekne kazası ile hayranlarını yasa boğarak ölümden dönen Demet Akalın, Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Müge Anlı'ya rakip oluyor. Ünlü şarkıcı, Anlı'nın tahtını ele geçirmek için kolları sıvadı. Acun Ilıcalı ile anlaşan Demet Akalın artık o programı sunacak.

Geçtiğimiz hafta konser vermek için gittiği Didim'de büyük bir tekne kazası geçirerek ölümün kıyısından dönen ünlü şarkıcı Demet Akalın, sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Ölümde dönen Demet Akalın, 2008 yılından bu yana atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Müge Anlı'ya rakip oluyor.

Didim'de geçirdiği tekne kazası ile ölümden dönen Demet Akalın, 15 yıldan bu yana Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programıyla efsaneleşen Müge Anlı'nın tahtını elinden almak için kolları sıvadı.

'DEMET AKALIN, MÜGE ANLI'YA RAKİP OLUYOR'

Sosyal medya platformu İnstagram'da 360 bin takipçisi bulunan 'Poz Bizde' adlı magazin sayfasının aktardığına göre; Ünlü şarkıcı, Acun Ilıcalı ile anlaşarak Tv8’de program sunma kararı aldı.

Akalın'ın gündüz kuşağında izleyiciyle buluşacağı öğrenilirken ünlü şarkıcının bu hamlesi 'Demet Akalın, Müge Anlı'ya rakip oluyor' şeklinde yorumlandı.

Programın çekim saati ve günü, konser maratonu devam eden Demet Akalın'a göre ayarlanacak. Ünlü şarkıcı, son olarak reyting rekorlarını alt üst eden “Gelinim Mutfakta” adlı programı sunmuş ancak söz konusu programın çekim saatleri ve günlerinin uzun olması nedeniyle programdan ayrılma kararı almıştı.

Akalın'ın bu hamlesi hayranlarını heyecanlandırırken ünlü şarkıcının kısa süre içerisinde TV8'deki yeni programı hakkında resmi açıklama yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN