Demet Akalın ve Acun Ilıcalı el sıkışmıştı! Dev projenin detayları belli oldu!

Demet Akalın ve Acun Ilıcalı el sıkışmıştı! Dev projenin detayları belli oldu!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile el sıkışmıştı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı ile yeni bir projeye imza attığını duyuran Akalın'ın programdaki partneri merak konusu olmuştu. Ünlü şarkıcının yeni partneri belli oldu.

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü popçu Demet Akalın, yakın zamanda Acun Ilıcalı ile arasındaki buzları eriterek yeni bir proje için el sıkışmıştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müjdeyi vermişti.

demoo.jpg

Demet Akalın'ın TV8'de gündüz kuşağında yer alacağı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı son paylaşımıyla projenin detaylarını ve yeni partnerinin kim olacağını paylaştı.

demet-tv-8.jpg

Ünlü popçu, sunucu Jess Molho ile çekilmiş karesini paylaşarak 'Hayata dair ne varsa konuşacağız' notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN