Demet Akalın'a takipçisinden fena kapak! Elon Musk'ın iş ilanına yazmıştı, hayranları hiç acımadı

Demet Akalın'a takipçisinden fena kapak! Elon Musk'ın iş ilanına yazmıştı, hayranları hiç acımadı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Elon Musk' ın iş ilanına talip oldu. Ancak bu durum üzerine Demet Akalın' a takipçilerinden fena kapak geldi...

Space X ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk'ın uzay şirketi SpaceX'in uydu internet ağı Starlink için Türkiye temsilcisi arayışına girdi. Bu durumla ilgili sosyal medyada yorumlar havada uçtu. Elon Musk'ın iş ilanına talip olan pop müziğin sevilen sesi Demet Akalın alay konusu oldu.

DEMET AKALIN'A TAKİPÇİSİNDEN FENA KAPAK! ELON MUSK'IN İŞ İLANINA YAZMIŞTI, HAYRANLARI HİÇ ACIMADI

Elon Musk’ın uzay şirketi Space X, beklenen uydu interneti hizmeti için harekete geçti. Elon Musk işe alacağı kişiye de aylık 120 bin TL maaş verecek. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı yazım yanlışları sayesinde dalga konusu olan Demet Akalın, Elon Musk' ın iş ilanına tepkisiz kalamadı.

elon-musk-in-is-ilanina-talip-olan-demet-akalin-i-16360134-9201-m.webp

Demet Akalın, Musk'ın duyurduğu iş ilanına "Maaşı istemem bir yere bağışlarsak varım" cevabını verdi. Akalın bu tweetinde de yazım yanlışı yapınca bir 'X' kullanıcısının alay konusu oldu. Takipçisi ünlü sanatçıya hemen cevabı yapıştırdı. '' Okumuyorsunuz sanırım Türkçe bilen birini arıyorlar'' diyerek cevap verdi.

1200x627-demet-akalin-kimdir-demet-akalin-kac-yasinda-nereli-1647412473246.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN