Demet Özdemir estetiğin dibine vurmuş! Eski halini gören gözlerine inanamadı "Oğuzhan Koç görse soğur"

Demet Özdemir estetiğin dibine vurmuş! Eski halini gören gözlerine inanamadı "Oğuzhan Koç görse soğur"

Oğuzhan Koç ile evlenen oyuncu Demet Özdemir'in eski halleri tekrardan gündeme geldi. Güzelliği ile dikkat çeke oyuncunun estetiksiz hali ağızları açıkta bıraktı. Görenler gözlerine inanamadı.

Yılın düğününe imza atan Demet Özdemir-Oğuzan Koç çiftinin düğünleri hala konuşulurken, düğünde Özdemir'in giydiği gelinlikler de sosyal medyanın diline düşmüştü. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de bilinen Demet Özdemir'in eski görüntüleri herkesi şoke etti. Bakın meğerse nelerine estetik yapmış?

demo.jpg

DEMET ÖZDEMİR'İN ESTETİKSİZ HALİ ŞAŞIRTTI

Dünya İle Benim Aramda filminin lansmanında dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Demet Özdemir'in eski görüntüleri ortaya çıktı. Çok sayıda estetik operasyonda geçtiği görülen Özdemir'in yıllar içindeki değişimi hayranlarını şaşırttı.

demo2.jpg

ESKİ HALİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Dizi ve filmlerin aranan yüzlerinden Demet Özdemir'in eski hali tekrardan magazin gündemine düştü.. Her adımı çok konuşulan güzel oyuncunun estetiksiz halleri de sosyal medyanın diline düştü.

demetozdemir1.jpg

Çene dudak gibi bir çok düzeltme işleminden geçen Özdemir hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Kimileri güzel oyuncunun her halini güzel bulurken kimisi ise "Oğuzhan Koç görse soğur" yorumları yaptı.

d1.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN