Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden üzen haber! Kötü haberi Demet Özdemir resmen duyurdu

Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden üzen haber! Kötü haberi Demet Özdemir resmen duyurdu

Geçtiğimiz yaz Sarıyer'de dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. Kötü haberi Demet Özdemir resmen duyurdu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vererek 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de Oğuzhan Koç ile dünyaevine giren Demet Özdemir'in bir süredir eşiyle sorunlar yaşadığı ve evden ayrıldığı iddia edilmişti. Özdemir söz konusu iddiaları yalanlarken kötü haberi de resmen duyurdu.

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de yaza damga vuran bir düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi.

Aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan ünlü çift, 28 Ağustos'ta Sarıyer'de dünyaevine girmiş, düğünden birkaç gün önce ise bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çiftin düğünü yaza damga vurmuştu.

Ünlü çiftin görkemli düğünü magazin dünyasında uzun süre konuşulurken Murat Boz, Edis, Selin Ciğerci, Yılmaz Erdoğan, Selin Şekerci gibi pek çok ünlü isim düğüne katılmıştı. İkilinin bir süredir sorunlar yaşadığı ve hatta Demet Özdemir'in evden ayrıldığı iddia edilmişti. Söz konusu iddiaların ardından Demet Özdemir sessizliğini bozdu.

KÖTÜ HABERİ DEMET ÖZDEMİR DUYURDU

Önceki gün başrolünde oynadığı dizinin Kadıköy Moda’daki setinde Magazin D'ye konuşan ünlü oyuncu, evliliğinde sıkıntılar yaşadığını açıklayarak “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” dedi.

"DAVA AÇACAĞIM"

Özdemir ayrıca eşini aldattığı yönündeki haberler nedeniyle sinirli olduğunu vurgulayarak hukuki süreç başlatacağını duyurarak şunları söyledi:

“Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN