Yeni evli Demet Özdemir'den acı haber! Herkesi ağlattı

Yeni evli Demet Özdemir'den acı haber! Herkesi ağlattı

Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir'den aylar sonra kötü haber geldi. Ölüm haberini sosyal medya hesabından yayınlayan Özdemir, anneannesi Naziye Yener'in vefat haberini duygusal bir paylaşımla açıkladı. İşte o paylaşım

Geçen aylarda görkemli bir düğünle Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir acı gününü sosyal medya hesabından yayınladı. Özdemir, "Seni çok seviyorum" diyerek anneannesi Naziye Yener'in vefat ettiğini duygusal bir paylaşımla açıkladı.

demet-ozdemir-in-aci-gunu-h28047-ae919.jpg

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Oyuncu Demet Özdemir'in anneannesi vefat etti. Acı haberi Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştı. Özdemir'in duygusal paylaşımı herkesi üzdü. Takipçileri baş sağlığı diledi.

ozdemir.jpg

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Özdemir, anneannesi Naziye Yener'in vefat ettiğini duyurdu. Demet Özdemir'in ablası Derya Özdemir ise yaptığı paylaşımda, 'Anneannem... Mekanın cennet olsun seni çok seviyorum' ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN