Demet Özdemir'in yeni dizi partneri belli oldu

Demet Özdemir'in yeni dizi partneri belli oldu

Demet Özdemir'in başrolünde yer alacağı, Disney Plus’ın MF Yapım imzalı "Dünyayla Benim Aramda" dizisinin başrol erkek karakterine hayat verecek isim Metin Akdülger oldu.

Disney Plus’ın MF Yapım imzalı dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri haftaya başlıyor. Hülya Gezer’in yöneteceği diziyi Pınar Bulut yazıyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Demet Özdemir (İlkin), Buğra Gülsoy (Tolga) ve Hafsanur Sancaktutan’ın (Sinem) buluştuğu dizinin kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel’in de rol alacağı gündeme gelmişti.

Dizide hikâyeye daha sonra katılacak olan Kenan rolüne hayat verecek oyuncunun kim olacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre rol için Metin Akdülger’le anlaşıldı. Ödüllü oyuncu son olarak Kulüp’teki performansıyla adından söz etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN