Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın aylar önce söyledikleri yürek yaktı! Çok yaşayacağımı...

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın aylar önce söyledikleri yürek yaktı! Çok yaşayacağımı...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde Hatay'da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, hayatını kaybetti. Günlerce kendisinden haber alınamayan Duymaz'dan acı haber geldi. Gelen haber sevenleri yasa boğarken Taha Duymaz'ın aylar önce söyledikleri sosyal medyada viral oldu. İzleyenler gözyaşlarına boğuldu. İşte Taha Duymaz ve son sözleri...

Uzmanlar tarafından asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremine Hatay'da yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, günlerce enkaz altından çıkarılmaya çalışıldı. Ancak tüm arama kurtarma çalışmalarına rağmen Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Gelen acı haberle Duymaz'ın takipçileri yasa boğulurken, sosyal medya fenomenin 9 ay öncesinde söylediği sözleri gündeme bomba gibi düştü. İzleyenlerin yürekleri sızlıyor. Bu acının tarifi yok!

ÜNLÜ FENOMEN HAYATINI KAYBETTİ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilimizi birden vurdu. Yüzlerce bina yıkılarken 40 bine aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Sosyal medyada yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz ve kardeşleri Hatay'da depreme yakalandı. Günlerce haber alınmayan kardeşlerden acı haber geldi. Taha Duymaz ve kardeşi hayatını kaybetti.

gfgfgfgffg.jpg

"ÇOK YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"

Daha 19 yaşında olan Taha Duymaz'ın ölümü herkesi yasa boğdu. Sosyal medyada gündem olan Taha Duymaz'ın eski videoları viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından peş peşe paylaşılan videolar herkesin yüreğini sızlattı.

sddsds-17.jpg

Fenomenin 9 ay önce yayınladığı bir videoda "Gelecekle ilgili planların ne?" sorusuna verdiği cevap da binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Çok yaşamayacağını söyleyen Duymaz, "Açıkçası ben geleceği görmüyorum. Yarına kadar kalır mıyım ölür müyüm bilmiyorum. Ben az yaşayacağımı düşünüyorum. Neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama ben çok yaşamam. Az yaşayacağımı düşündüğüm için de geleceğe dair planlar yapmıyorum" demesi herkesin yüreğini yaktı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Taha Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı.

Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN