Dev hortumla alevlerin arasına dalan İbrahim Çelikkol'dan yeni mesaj!

Dev hortumla alevlerin arasına dalan İbrahim Çelikkol'dan yeni mesaj!

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un Muğla Milas'taki orman yangını söndürme çalışmalarında en ön safhadan alevlere mücadele ettiği anları yakın dostu Mustafa Sandal sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Şimdi ise Sandal, Çelikkol'un yangın bölgesinden kendisine gönderdiği mesajı ve fotoğraf karesini paylaştı.

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Mehdi' karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Bodrum Milas'taki yangın söndürme çalışmalarında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çelikkol'un dev hortumla alevlerin arasına daldığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bunun ardından Mustafa Sandal, İbrahim Çelikkol'un kendisine gönderdiği mesajı ve fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

icccmustiii.jpg

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Paylaşımına "İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var" diyerek başlayan Mustafa Sandal, "Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa ağabeyimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut'ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

booooodfhdfhd.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN