Dilan Polat bu kez de pazarcıların dilinde! O sözler pazara damga vurdu! Engin bana...

Aylardır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti bu kez de pazarcıların diline düştü. Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatları sonlarını getiren Polat çifti tutuklandı ama gündemden düşmemekte ısrarcı oluyor. İşte Dilan ve Engin Polat’a pazarcılar gözünden bakış…

Uzun bir süredir gündemde yer alan Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında konuşmalar da gündemdeki sıcaklığını koruyor. Lüks hayatlarıyla gündemde yer alan çift Bu kez de kara para aklıma ve vergi kaçırmak suçlarıyla konuşulmaya devam ediyor. 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilen çift hakkında soruşturmalar devam ederken Türkiye'nin gündemi de Dilan ve Engin Polat oldu. Her gün yeni bir olayla gündeme gelen çift bu kez de pazarcıların diline düştü. Dilan Polat'ın o sözleri pazara damga vurdu. İşte Dilan ve Engin Polat’a pazarcılar gözünden bakış…

DİLAN POLAT BU KEZ DE PAZARA DAMGA VURDU

Dilan Polat ailesi hakkında soruşturmalar devam ederken Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon ile gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 14 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

dilan-polat-esi.jpg

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

Çift hakkındaki soruşturmalar devam ederken sosyal medya içerik üreticileri de yeni videolarla gündeme geliyor. Sosyal medyada içerik üreticisi olan bir pazar esnafının Dilan Polat'ı tiye aldığı video ise binlerce beğeni aldı. Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'a sesleniş şekliyle pazar halkına seslenen o pazarcı sosyal medyanın en çok tıklananları arasına girdi.

PAZARCI 1

'Engin, bana patates al.” diye bağıran esnaf Dilan Polat'ın "Enerci" isimli şarkısına da atıf bulunarak "Enerci" diye seslendi. Fenomen pazarcının bu görüntüleri ise oldukça beğenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN