Dilan Polat'ın en yakın arkadaşının söyledikleri herkesi şoke etti! Adeta göz dağı verdi! İddiaları olay yarattı!

Dilan Polat'ın en yakın arkadaşının söyledikleri herkesi şoke etti! Adeta göz dağı verdi! İddiaları olay yarattı!

Fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu olmak üzere bir çok isim bugünkü mahkemenin ardından tutuklandı. Tutuklanma kararından sonrası Polat’ın yakın arkadaşı Sevim Alan’ın Instagram hesabından yaptığım paylaşımla ilginç iddialarda bulundu. Alan, Dilan Polat'ın kocası Engin Polat'ı suçladı.

Lüks hayatlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Engin Polat ve Dilan Polat bugün sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Soruşturmada adı geçen aralarında Dilan Polat ve Engin Polat'ın da bulunduğu 18 kişiden 12'si tutuklandı.

Dilan Polat’ın tutuklanma kararının ardından yakın arkadaşı Sevim Alan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ses getirdi. Sevim Alann yaptığı paylaşımlarda Engin Polat’a tepki göstererek yakın çevresinin Dilan Polat’a ilaç verdiğini iddia etti.

dilanas.jpg

polargfh.jpg

Alan yaptığı paylaşımlarda Engin Polat ve ailesi için "Allah belanızı versin" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN