Dilan Polat'tan sonra Şulemsi'nin de foyası çıktı! Bakın tonlarca para nereden geliyormuş?

Dilan Polat'tan sonra Şulemsi'nin de foyası çıktı! Bakın tonlarca para nereden geliyormuş?

Şule Kayatürk kim, nereli, ne iş yapıyor? Şulemsi takma adıyla paylaşım yapan Şule Kayatürk'ün lüks hayatı da radara takıldı. Dilan Polat'tan sonra gözler Şulemsi'ye döndü! Bakın Şulemsi'nin para kaynağı nereden geliyormuş?

Lüks hayatlarıyla dikkat çeken fenomen isimler tek tek incelenmeye başlandı. Engin Polat- Dilan Polat olayı sonrası gözler bu kez Şulemsi takma adıyla paylaşım yapan Şule Kayatürk'e döndü. Lüks araçlar, altınlar, evler paylaşan Kayatürk bakın ne iş yapıyor?

suleee.jpg

ŞULEMSİ HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Aslen Ankaralı olan Şule Kayatürk,1.75 boyunda ve oğlak burcu. Bir zamanlar 100 kilonun üzerinden olduğu söylenen Şulemsi kısa sürede 54 kiloya düşmüş.

sule1.jpg

Gerçek adı Şule Kayatürk olan Şulemsi, eşi Yasin Türk ile yollarını ayırmış. Şulemsi ayrılık sonrası eski eşi Yasin Türk ile Umre'den paylaşım yaptı ve barıştıklarını duyurdu.

yasince.jpg

ONUN DA GÜZELLİK MERKEZİ VAR

Şulemsi 2013 yılından beri sosyal medya fenomen. Bunun yanı sıra YouTube'den içerikler de paylaşıyor. Ve kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN