O Dizinin de Fişi Çekildi! İşte Dizi Severleri Şoke Eden Final Kararı

O Dizinin de Fişi Çekildi! İşte Dizi Severleri Şoke Eden Final Kararı

Yeni heyecanlarla izleyicinin karşısına çıkan dizilerden tek tek final kararı çıkmaya başladı. Reyting canavarına kurban giden diziler, istenilen başarıyı elde edemeyince ekrandan çekilme kararı aldılar. ATV, TRT1 Fox derken şimdi de Show Tv'nin en iddialı dizisinden kötü haber geldi. Bakın hangi dizi bitiş bayrağını çekti.

Ekrana iddialı giren diziler tek tek sönmeye başladı. İzlenme oranları düşen diziler final karar almaya başladı. Final kararı alan diziler kervanına Show Tv'nin dikkat çeken yapımlarından olan Oğlum dizisi de katıldı. İşte Oğlum dizisinin final tarihi ve kararı.

1422853.jpg

REYTİNG CANAVARINA YENİK DÜŞTÜ

Yayınlandığı ilk bölümle dikkatleri üzerine çeken Oğlum dizisi maalesef istediği başarıyı yakalayamadı. Show Tv ekranlarında her Çarşamba izleyici ile buluşan dizinin baş rollerinde Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman gibi başarılı isimler yer alıyordu. Fakat dizi sektöründe istediği reytingi yakalayamayan dizinin final kararı aldığı ortaya çıktı.

İSTENİLEN REYTİNG YAKALANMADI

Konusu ile iddialı diziler arasında yer alacağı beklenen Oğlum dizisi istediği izleyici kitlesini yakalamadı. Oyuncu kadrosuyla büyük beklenti oluşturan Oğlum dizisinin giriş başarısı aynı seviyede sürmedi. Ve reytingler oranlarında çakıldı. Sadece 10 bölüm devam eden dizi için yapımcılardan final kararı çıktı.

baba.jpg

DİZİ SEKTÖRÜNE İDDİALI GİRMİŞTİ

Enteresan senaryosu ile ilk dönemler dikkat çeken dizinin ilk bölümleri de yankı uyandırmıştı. Ama dizide bu başarının devamı gelmedi ve diğer rakiplerinin çok gerisinde kaldı. İzleyiciyi etkileyemeyen dizi de sonbahar rüzgarları esmeye başladı. İddialara göre sezon finali dizinin final tarihi olacak.

DİZİNİN KADERİ SON KALAN BÖLÜMLERE BAĞLI

İstenilen ortalamanın altında kalan Oğlum dizisi için yayıncı kuruluşun 2 sezon için onay vermediği söylendi. Fakat dizi final sezonuna kadar istenilen reytinge ulaşırsa dizinin devam edip etmemesi için tekrar karar verilecek. Anlaşılan o ki dizinin kaderi kalan son bölümlerine bağlı.

oglum.jpg

OĞLUM DİZİSİNİN KONUSU NEYDİ?

Dizi Melike ve İlyas çiftinin çocukları Kaan ve Tuğrul ve Zeynep çiftinin Efe'nin üzerinden işlenmektedir. Dizi tesadüf ve beklentiler üzerinden aile kavramını işlemektedir. Çarpıcı hikayelerle örülen hayatları ekrana taşıyan Oğlum dizisi izleyiciyi hem duygulandırırken bir yandan da düşündürmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN