7. Kez Evlenen Seda Sayan'a Oğlundan Sonra Bir Veto da Annesinden! İşte Kimsenin Katılmadığı Nikahtan Kareler

7. Kez Evlenen Seda Sayan'a Oğlundan Sonra Bir Veto da Annesinden! İşte Kimsenin Katılmadığı Nikahtan Kareler

Televizyonların en çok izlenen isimlerinden olan Sanatçı Seda Sayan (59), kısa süredir beraber olduğu solist Çağlar Ökten (33) ile dünya evine girdi. Prag'da yapılacak olan nikah vize aksaklıkları nedeniyle Beşiktaş evlendirme dairesinde yapıldı. İşte Seda Sayan- Çağlar Ökten çiftine ait nikah fotoğrafları ve dikkat çeken detaylar

Ünlü sanatçı Seda Sayan, kendinden 24 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu. Kendi programında solistlik yapan Ökten ile dolu dizgin bir aşka başlayan Kadırgalı Seda, soluğu nikah salonunda aldı. Kendisi gibi ses sanatçısı olan Çağlar Ökten ile Prag'da evlenmeyi düşünen Sayan'ın planları istediği gibi gitmedi ve ani bir kararla Beşiktaş evlenme dairesinde evlendi. 7. kez dünya evin giren Sayan'ın nikah sonrasındaki görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu. İşte Kadırgalı Seda'nın nikahına dair ayrıntılar.

sedaayan.jpg

SAYAN 7. KEZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu‘nun kıydığı nikahla dünya evine giren ünlü sanatçı Seda Sayan, Mersinli Çağlar Ökten ile dünya evine girdi. 15 Şubat'ta Çağlar Ökten tarafından evlenme teklifi alan 59 yaşındaki Seda Sayan bu teklife evet diyerek 7. kez dünya evinin kapısını araladı. İddialara göre oğlu Oğulcan Engin tarafından tasvip edilmeyen ilişki evlilikle son buldu. Beşiktaş'ta kıyılan nikahta Sayan'ın nikah şahitliğini şahitliğini sanatçı Safiye Soyman ve Esra Özmen, yaparken eşi Çağlar Ökten'in nikah şahitleri ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu.

sayan.jpg

NE SAYAN'IN NE ÖKTEN'İN AİLESİNDEN KİMSE KATILMADI

20 kişiyle yapılan nikahta dikkat çeken detaylarda yaşandı. Ünlü sanatçının nikahına ailesinden kimse katılmazken, Ökten'in tarafından da kimse nikahta bulunmadı. Sayan'ın annesinin rahatsızlığından dolayı nikaha katılmadığı belirtilirken oğlu Oğulcan Engin'de annesinin bu mutlu gününde yanında bulunmadı. Diğer bir iddiaya göre ise Ökten'nin ailesinin de bu evliliği tasvip etmediği için nikah katılmadığıydı. Tüm zorluklarla rağmen nikahları kıyılan çift bayalı için Paris'e gidecek.

kten.jpg

VİZE SIKINTISI YÜZÜNDEN NİKAH İSTANBUL'DA KIYILDI

Mayıs ayında Prag'da Prag Büyükelçisi Egemen Bağış'ın kıyacağı nikah Sayan'ın ekibinin yaşadığı vize sorunundan dolayı İstanbul'da Beşiktaş Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu tarafından kıyıldı. Romantik dakikaların yaşandığı nikah töreninde Sayan'ın Ökten ile ilk düğün öpücüğü de çok konuşuldu. Sade ve şık gelinliği ile göz kamaştıran Sayan'ın gelinliği Modacı Gülşah Saraçoğlu tarafından dikilirken, Ökten'in damatlığında ise Tolga Çam'ı imzası vardı. İddialara göre Balayı için Paris'te gidecek olan çift balayı sonrası Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesini ziyaret edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN