Ünlü Popçunun Göbeği 'Hadise' Çıkardı! İşte Bebek mi Göbek mi Tartışmalarını Başlatan O Fotoğraf

Ünlü Popçunun Göbeği 'Hadise' Çıkardı! İşte Bebek mi Göbek mi Tartışmalarını Başlatan O Fotoğraf

Ünlü popçu Hadise'nin göbeği sosyal medyada deyim yerindeyse hadise yarattı. Çalkantılı aşk hayatıyla bir türlü yüzü gülmeyen Hadise sonunda aradığı aşkı İş İnsanı Mehmet Dinçerler'de buldu. Ama bu aşk sonrası dedikodularda aldı başını gitti. Düğünü için gün sayan Hadise'nin göbeği ise tartışmaları beraberinde getirdi. Hamile haberleri ayyuka çıkmışken Hadise ise konuya ilişkin sessizliğini koruyor. İşte ünlü Şarkıcı Hadise'nin olay yaratan göbeği.

Sonunda aradığı aşkı Mehmet Dinçerler'le bulan şarkıcı Hadise nikah masasına adım adım gidiyor. Parmakla gösterilen çiftin aşk hayatı da magazin gündeminden düşmüyor. Hadise'nin göbeği magazine bomba gibi düşerken, bebek sorularını da beraberinde getirdi. İşte Hadise'nin tartışma yaratan fotoğrafı.

hadise1.jpg

HADİSE EVLİLİK YOLUNDA ADIM ADIM İLERLİYOR

Son dönemlerde hamile olduğu iddiaları magazini meşgul eden Hadise, yine göbeği ile tartışmaların merkezine oturdu. Göbeğini kamufle ettiği iddia edilen Hadise, konulara ilişkin henüz açıklama yapmadı. Gaziantepli İş İnsanı nişanlısı Mehmet Dinçerler'le ciddi bir ilişkinin kapısını aralayan ünlü popçu düğün için gün sayıyor. Amerika dönüşü magazinlere yakalanan Hadise'nin göbeğini çantasıyla kapatması ise kafaları karıştırdı.

mik.jpg

HADİSE KAMERALAR KAPANAN KADAR ÇANTA İLE GÖBEĞİNİ SAKLADI

Hamile olduğu iddiaları daha öncede çıkan Hadise 'önce düğün sonra çocuk' açıklamasında bulunmuştu. İmam nikahı kıyan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti New York dönüşü el ele objektiflere yakalandı. Basın mensuplarına samimi açıklamalar yapan Hadise'nin konuşurken göbeğini çantasıyla kapatması ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçu kameralar kapanan kadar çantasını göbeğinden çekmedi.

İŞTE HADİSE'NİN O GÖRÜNTÜSÜ

hadise.jpg

Rezza Zarrab'la aşk dedikodularına karışan Hadise uzun süre zor günlerden geçmişti. Arkadaşı Ebru Gündeş eski eşiyle ilgili yasak aşk haberlerinden sonra Hadise'yi her yerden silmiş ve hiçbir açıklama yapmamıştı. Oyuncu Kaan Yıldırım ile bir küs bir barışık yaşayan Hadise'nin, yasak aşk iddiaları sonucunda bu ilişkisi de son bulmuştu. Kaan Yıldırım şu an Dinçerler'in eski sevgilisi olduğu oyuncu Hande Erçel ile bir ilişkiye başladı. Aşk sarmalının yaşandığı ilişkiler zincirinde ne olacağı ise merak konusu oldu. Peki sizce Hadise sakladığı karnı göbek mi bebek mi? Hadi Yorumlarda buluşalım.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN