Doğa Rutkay İstanbul'u bırakıp Urla'ya yerleşti! Güldür Güldür oyuncusunun yeni hayatına beğeni yağdı

Doğa Rutkay İstanbul'u bırakıp Urla'ya yerleşti! Güldür Güldür oyuncusunun yeni hayatına beğeni yağdı

Güldür Güldür'ün ünlü oyuncusu Doğa Rutkay, İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı. Kararından memnun olan Rutkay yeni hayatını paylaştı. Urla'ya yerleşen Güldür Güldür oyuncusunun yeni hayatına beğeni yağdı...

Uzun yıllar boyunca Güldür Güldür Show'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile birlikte 2014 yılında nikah masasına oturmuş ve 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. İstanbul'dan ayrılan çift başka şehirde yeni bir hayata başladı.

DOĞA RUTKAY NEREYE YERLEŞTİ?

Çift, şimdiye kadar geçirdikleri mutlu yılların ardından İstanbul'u terk ederek Urla'da yeni bir hayat kurma kararı aldı. Rutkay, İstanbul'dan uzaklaşma kararının altında çocuklarının etkili olduğunu belirterek, yaşadıkları şehirden uzaklaşma sürecini Sibel Arna ile paylaştı. Sanatçı, İstanbul'da yaşadıkları mutsuzluğu ve yeni hayatlarını anlatarak "2021'de aldık ama 2 yıl inşaat süresi vardı. Biraz çocuklarla Urla'da da bir hayatımız olur dedik, çocuklar İstanbul'a alışmadan doğada, hayvanların, bitkilerin olduğu bir yerde mi olsa diye... Kerimcan'ı ikna etmem zor oldu" ifadelerini kullandı ve memnuniyetini şöyle ifade etti: "8. ayı bitiriyoruz, iyi ki yapmışız diyorum"

Haftanın üç günü İstanbul'a iş için giden Rutkay, Urla'daki yaşamın avantajlarından da bahsetti. "Buradaki okullar daha butik, trafik derdin yok, tarlalara çıkıyoruz, kendi sebzemizi buradan alıyoruz, çocuklar için bu bir alışkanlık oldu" diyen sanatçı, yeni yaşam tarzının kendilerine huzur verdiğini vurguladı.

Doğa Rutkay'dan Güldür Güldür yorumu! 'Herkes kendine göre bir star' deyince...

Doğa Rutkay, Güldür Güldür Show'daki kariyerine değinerek sağlığının el verdiğince burada devam etmek istediğini söyledi ve şunları ekledi: "Burada 80'ler kafası var, kapıda kestanem, portakalım oluyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN