Dolandırıcılar boş durmuyor! Yeni taktikleri dehşet verici: Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Dolandırıcılar boş durmuyor! Yeni taktikleri dehşet verici: Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Dolandırıcılar, insanları kandırabilmek adına oyunlarına yeni oyunlar eklemeye başladılar. İş randevusu adı altına gönderilen mesajlar vatandaşın telefonlarına tekrar düşerken dolandırıcılartuzak oyunlarının adına bu kez "İş-Kur'un özel versiyonuyuz" dediler.

Dolandırıcıların insanları tuzağa düşürmek için uydurdukları yeni oyun deşifre edildi. Dolandırıcıların, "Biz İşkur'un özel bir versiyonuyuz" diyerek vatandaşların iş bulma umutlarını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalıştıkları ortaya çıktı.

"İŞ-KUR'UN ÖZEL VERSİYONUYUZ"

dolandırıcıların İş-Kur'un özel versiyonuyuz yalanı

Bir süredir insanlaırn cep telefonlarına "Merhaba lütfen 1 saat çalışın. Günlük ücret 1000 TL'den 3800 TL'ye çıkıyor. Lütfen benimle iletişime geçin." şeklinde ifadeler kullanılarak mesajlar gelmeye başladı. 1 saatlik bir süre karşılığında 500 lira 1000 lira ve 2000 lira gibi para vaad eden mesajlar kişileri farklı bir tuzağa çekmek gönderildikleri anlaşıldı.

Şimdilerde ise vatandaşların cep telefonlarına 'İş-Kur'un özel versiyonuyuz' yalanıyla mesajlar gönderiliyor. Dolandırıcılar bir hafta içinde vatandaşa iş bulacaklaırnı ve bunun karşılığında 2 bin 500 lira, 1 ayda iş bulmak için de 1000 lira istedikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN