Dolar tahminleriyle ünlenen ekonomist Selçuk Geçer artık o partide! Milletvekili adayı oluyor!

Dolar tahminleriyle ünlenen ekonomist Selçuk Geçer artık o partide! Milletvekili adayı oluyor!

Türkiye'nin içerisine girdiği seçim dönemiyle kimlerin milletvekili olacağı tartışılan konular arasında. Ünlü siyasetçilerin yanı sıra, sanatçılar, gazeteciler, ekonomistlerin de isimleri adaylık sürecinde anılmaya başladı. Kimler milletvekili adayı olacak? Selçuk Geçer hangi partiden milletvekili adayı oluyor? Detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla ünlü isimlerin de milletvekili adayı olup olmayacağı tartışma konusu oldu. Bu isimlerden biri de açıklamalarıyla gündem olan ekonomist Selçuk Geçer oldu. Kendi sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan Geçer, aday olacağı partinin de ismini verdi. Ayrıntılar yazının devamında.

ünlü ekonomist aday

ÜNLÜ EKONOMİST MİLLETİN VEKİLİ OLUYOR

Yaptığı piyasa tahminleriyle, ekonomi yorumlarıyla gündem olan Selçuk Geçer'den yeni adım geldi. Yaklaşan seçimlerle alakalı açıklamasını bireysel sosyal medya hesabından paylaştı. Milletvekili adayı olacağını ve yer alacağı siyasi partiyi de buradan sevenlerine duyurdu. Twitter üzerinden açıklama yapan Geçer, şu ifadelerle adaylığını duyurdu: Siyaset için değil, HALK için ADAYIM Haklarımızı sonuna kadar almak için ADAYIM İşçi, Çiftçi, Emekli, Memur için ADAYIM Kadınlar, Gençler, Çocuklar, Öğrenciler, Eşit Haklar için ADAYIM Halkın partisi ; CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEN ADAYIM"

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN