Doları altını tarihe gömecek: Alanı zengin ediyor!

Doları altını tarihe gömecek: Alanı zengin ediyor!

Yatırımcılar için uzman isimlerden uyarılar sık sık gelmeye başladı. Peki ünlü isimler dolar ve altın ile ilgili hangi açıklamaları yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş mevcut piyasa ile ilgili çarpıcı açıklamalarına devam ediyor. Yatırımcıları sık sık uyaran Memiş bu sefer de dolar karşısında altın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'İN YENİ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

İslam Memiş piyasada bir süredir devam eden belirsizlik sebebiyle yatırımcı vatandaşları sık sık uyarıyor. Birçok yatırımcının tercih ettiği altın, dolar, Bitcoin gibi ürünlerin son iki senede 2.5 TL orandan 14.30 oranlarına çıktığını söyledi. Aynı zamanda açıklamalarına borsayı da ekleyerek şu açıklamaları yaptı; '2 senedir Türkiye'de gümüş farkındalığını ben başlattım. İlk iki sene herkes ben kuyumcuda gümüş bulamıyorum dedi. 

İslam Memiş Çarpıcı Açıklamaları Sürüyor

Sen altın satıp para kazanıyorsun, gümüş sat gene kazan. Herkes gümüşe para mı verilir diyor, milletin kafasını karıştırdılar, eğer size biri gümüşü kötülerse gidin onun yüzüne tükürün. İki sene önce 2.5 TL olan gram gümüş fiyatı bugün 14.30 seviyelerine geldi. Satış yapanlar ve yatırımcılar bildiğin servet kazandılar. Senenin ilk çeyreği için gram altının 1280 TL seviyesinde olacağını düşünüyorum ama orta ve uzun vadede 1450-1550 seviyesinde olacak. Altın ONS fiyatı 2350-2500 seviyelerinde. Haziran ayından sonra dolar kurunda da yukarı yönlü hareketler gözlenebilir.' dedi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN