Doları olanlar, dolar borçlananlar aman dikkat! Selçuk Geçer'den 'ters köşe' uyarısı: Zirveye giderken yere kapaklanmayın!

Doları olanlar, dolar borçlananlar aman dikkat! Selçuk Geçer'den 'ters köşe' uyarısı: Zirveye giderken yere kapaklanmayın!

Döviz piyasasındaki hareketlilik devam ederken ünlü ekonomist çarpıcı açıklamalarına devam etti. Peki Selçuk Geçer dolar ile ilgili hangi açıklamaları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

Selçuk Geçer dolar yatırımcısı vatandaşa sık sık uyarı yapmaya devam ediyor. Peki Selçuk Geçer hangi yorumları yaptı? Dolar yatırımcısının nelere dikkat etmesi gerekiyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SELÇUK GEÇER DOLAR AÇIKLAMALARI

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer döviz piyasası ile ilgili sık sık açıklama yapmaya devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz yükseltme politikaları sonrasında dolar kuru 19 TL seviyelerine yükselmiş ve 20 TL'yi bulmuştu. Selçuk Geçer Mayıs ayından sonra doların rekor kırma ihtimalini değerlendirdi. 

Selçuk Geçer Dolar Açıklamaları

Selçuk Geçer Merkez Bankası'nın faiz artırımları sonrasında doların rekor kırmaya devam edeceğini ve dolar ile Euro arasındaki farkın yavaş yavaş kapandığını ancak ters köşe olabileceğini de belirtti. Dolar kuru üzerinde bir baskılama olması sebebiyle sabit kaldığını belirten Geçer, 14 Mayıs tarihine kadar küçük artışlar beklediğini ancak sonrasında 40 TL seviyelerine çıkmasını beklediğini söyledi. Selçuk Geçer doların 40 TL seviyesine çıkmasının da sürpriz olmayacağını ve dolar borcu olan insanların borçlarını kapatmak için son fırsatları olduğunu söyledi. Selçuk Geçer Mayıs ayından itibaren büyük kırılmalar yaşanacağını ve dolar borcu yapılmaması gerektiğini, dolar borcu olanların borçlarından kurtulmalarının da çok önemli olduğunun altını çizdi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN