DSİ’den KPSS şartsız iş ilanı! Üstelik lise mezunu olmanız yeterli… Duyanlar başvuruya koşuyor

DSİ’den KPSS şartsız iş ilanı! Üstelik lise mezunu olmanız yeterli… Duyanlar başvuruya koşuyor

Devlet Su İşleri (DSİ), KPSS’si personel alımı yapacağını duyurdu. Üstelik birçok şart koştuğu KPSS istenmiyor. Lise mezunlarının başvuru yapabileceği bu alan için aranan kriterlerde açıklandı. KPSS şartı olmadan yeni alımlar başladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ilan kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne personel alımı yapılacak. Adayların istenen şartları karşılaması durumunda başvurular kabul edilecek. İş başvurusu yapacak olanlar için en önemli konu ise işe alımlarda KPSS şartı aranmıyor. Öte yandan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı olan Sulama birliği Personel alımı yapacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Personel alım ilanına başvuracak adaylardan şu şartlar isteniyor:

  • Başvuracak kişinin 18 yaşından büyük olması ve 30 yaşından büyük olmaması isteniyor.
  • Başvuru yapacak erkek adayların askerlikle ilişiği kesilmiş olması isteniyor.
  • Ortaöğretim seviyesinde Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü mezunu olması isteniyor.

KPSS ŞARTI YOK!

Birçok kurumda iş alımı yapılırken KPSS şartı aranıyor. Lakin DSİ tarafından açılan bu personel alım ilanında KPSS şartı yok.

yeni-proje-010.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İlgili alana başvuruların 11-16 Ekim 2023 tarihi arasında yapılması gerekiyor. Başvuru yapacak kişiler İŞKUR üzerinden başvuru yapabilir.

HANGİ KONTENJANDA ALIM YAPILACAK?

Devlet Su İşlerine bağlı olan Antalya'da hizmet vermekte olan Köprüçay Sulama Birliği bünyesine 1 kişilik boş kadro ile "Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni " alımı yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN