Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti! Ebru Gündeş'in nikahından ilk kareler geldi, "davul zurnayla evden ayrılmış"

Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti! Ebru Gündeş'in nikahından ilk kareler geldi, "davul zurnayla evden ayrılmış"

Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in, iş insanı Murat Özdemir ile nikahından ilk kareler geldi! Davul zurnayla evden alınmış...

Uzun süredir evlilik söylentileriyle gündemde olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, dün sessiz sedasız dünya evine girdi. Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenen Gündeş, kızı Alara'nın babası olan Reza Zarrab ile olan evliliğinden sonra dördüncü kez dünya evine adım attı.

DAVUL ZURNAYLA EVİNDEN ALINDI

ebru-gundes-nikah-1.png

Ebru Gündeş'in nikah öncesi görüntüleri hayranlarını heyecanlandırdı. Davul zurna eşliğinde evden çıkan çift, el ele poz verirken görüntülendi. Ünlü şarkıcının düğün konvoyundaki görüntüleri ise dikkat çekti. Üstü açık gelin arabasından el sallayan Gündeş'in bu anları sosyal medyada geniş yankı buldu. İkili, Dubai Başkonsolosluğu'nda resmi nikahlarını kıydı.

Ebru Gündeş, evliliği ile ilgili heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı. Kendisinden 12 yaş küçük olan Murat Özdemir ile olan mutluluğunu "Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkürler. 27.02.2024" notuyla duyurdu.

ebruuuu.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN