Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus'tan üzen haber! Yüz binlerce kişinin arasında kararını açıkladı

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus'tan üzen haber! Yüz binlerce kişinin arasında kararını açıkladı

Disney dizisi Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle tanınan Altın Küre ödüllü şarkıcı Miley Cyrus, sevenlerine kötü haberi verdi. İşte detaylar…

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Miley Cyrus, albümü ile zirveye tırmanırken bu kez sevenlerini derinden etkiledi. Detaylar haberimizde…

banka

MİLEY CYRUS'TAN HAYRANLARINI ÜZECEK KARAR

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus hayranlarını şaşırtacak kararını "100 bin kişinin önünde yalnızım" sözleriyle duyurdu.

Son albüm şarkısı "Flowers" ile yine büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus, hayranlarını çileden çıkaran bir açıklama yaptı. Güzel şarkıcı artık dünya turlarına çıkmayacak.

Şu sıralar yeni albümü Endless Summer Vacation'ı çıkaran Amerikalı şarkıcı ve aktris Miley Cyrus, artık dünyayı gezmeyi düşünmediğini söyledi. Şarkıcı, büyük bir mekânda performans sergilemenin rahatsız olduğunu söyledi.

Cyrus, İngiliz Vogue dergisine ropörtaj verdi "Yüz binlerce kişiye şarkı söylemek pek de sevdiğim bir şey deği. Hiç bağ yok. Güvenlik yok. Ayrıca doğal da değil. Çok yalnız hissettiren bir deneyim çünkü eğer 100 bin kişinin önündeyseniz, yalnızsınız demektir" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN