Dünyayla Benim Aramda dizisinde sıcak sahneler! Görenler öfke kustu "Bu kadar olmaz"

Dünyayla Benim Aramda dizisinde sıcak sahneler! Görenler öfke kustu "Bu kadar olmaz"

Demet Özdemir, Buğra Gülsoy gibi isimlerin oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisinin sahneleri olay oldu. Cinsel içerikli görüntüler herkesin tepkisine neden oldu. Görenler "Mide bulandırıcı" yorumları yağdırdı. Bakın hangi sahnelere yer verdiler?

Disney+'ta yayınlanan başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisine çekilen sıcak sahneler damgasını vurdu. Cinsel içerikli sahneleri gören yorum yağmuruna tuttu.

0284219.jpg


Sinem karakterini oynayan Hafsanur Sancaktutan'ın Buğra Gülsoy'un (Tolga) fotoğraflarına bakıp kendisini tatmin ettiği sahne sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

3514103-5a786593195b5d29d7b15ed14eb01ab6-640x640.jpg

OLAY SAHNELER

Dünyayla Benim Aramda dizisinin ilk bölümlerine Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy'un sıcak sahneleri damgasını vururken son bölümde ise Hafsanur Sancaktutan ile olan sahneleri olay oldu.

disney-plus-yerli-dizisi-dunyayla-benim-aramdadan-yeni-fragman-pu46l1bmnvticvppel396wb89llu72za28cwocp5uc.jpg

TEPKİ YAĞDI

Dizinin fazla cinsellik üzerine kurgulandığını düşünen izleyiciler bu duruma tepki göstererek "Bu sahnelerden sıkıldık" , "Sizin aklınız niye sürekli cinsellikte?", "Bu kadarı da fazla artık" şeklinde yorumlarla tepki gösterdi.

1-94.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN