Eda Ece'den Danla Bilic'e görücü usulü evlilik teklifi! 'Çok efendi akıllı biri' diyerek duyurdu!

Eda Ece'den Danla Bilic'e görücü usulü evlilik teklifi! 'Çok efendi akıllı biri' diyerek duyurdu!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, YouTube kanalında Eda Ece'yi ağırladı. Bilic ile Ece arasında geçen konuşma kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yasak Elma adlı dizide 'Yıldız Yılmaz' karakteriyle gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in YouTube programına konuk oldu.

Danla Bilic'in kanalına konuk olan Eda Ece, sürpriz bir şekilde aniden "İbrahim ile evlenir misin?" diye sordu. Eda Ece daha sonrasında ise 'İbrahim çıkışta buraya gel' diyerek İbrahim Selim'i de çağırdı.

Danla Bilic ise Eda Ece'nin bu sorusuna 'Hayır İbrahim ile evlenmem' diye yanıt verdi. Bu yanıtın ardından Eda Ece 'İbrahim benim çok iyi arkadaşım. Çok kibar ve iyi bir çocuk. İşinde gücünde. Tertemiz bir insan. Çocuk 43 yaşında şuan evlenip çocuk yapmak istiyor. Ben ona birini arıyorum gerçekten. İbrahim senin işine karışmaz, kıskanmaz. Çok efendi ve akıllı biri ben onu çok seviyorum. Görücü usulü o kadar da kötü bir şey değil. Düşün bir.' diyerek Danla Bilic'i ikna etmeye çalıştı.

Programın söz konusu bu bölümü kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Eda Ece ile Danla Bilic arasında geçen konuşmaya çok sayıda yorum yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN