Eda Ece’nin düğün davetiyesi sızdı ortalık karıştı! Bu kadar da olmaz: Yıllarca saklamış!

Eda Ece’nin düğün davetiyesi sızdı ortalık karıştı! Bu kadar da olmaz: Yıllarca saklamış!

Yasak Elma'nın başarılı oyuncusu Eda Ece düğün hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Eda Ece'nin düğününe kısa bir süre kala düğün davetiyesi ortalığı karıştırdı. Davetiyedeki o detay herkesi şaşkına çevirdi. İşte Eda Ece'nin düğün davetiyesi…

Geçtiğimiz günlerde final yapan yasak elma dizisinde sergilediği performans ile gönüllere taht kuran Eda Ece evlilik hazırlığına kaldığı yerden devam ediyor. Oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile evlilik yolunda ilk adımları attı. Geçtiğimiz aylarda Buğrahan Tuncer ile aile arasında nişan yapan Eda Ece’nin sızdırılan düğün davetiyesi ise herkesi şaşkına çevirdi. O detayı gören bu kadar da olmaz dedi. İşte Eda Ece'nin düğün davetiyesi…


DÜĞÜN İÇİN GÜN SAYIYOR

Düğünleri merakla beklenen çiftler arasında yer alan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer magazin basınında da sık sık adından söz ettiriyor. Evliliğe Doğru giden çalkantılı süreçte heyecan zirveye çiftin düğün hazırlıkları da devam ediyor. Yaz aylarında düğün yapmayı planlayan ikili tüm hazırlıkları tamamlarken mekan ve davetiyelerde hazırlandı. Çiftin farkında olmadığı bir anda davetiyeler sızdırılırken o detay görenleri şaşkına çevirdi.

eda-ece-nisan.jpg

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Eda Ece düğün öncesinde hazırlıklara devam ederken ilk hamlesi ise saç rengini değiştirmek oldu. Dizinin ardından rol gereği boyadığı sarı saçlarını eski haline döndüren ünlü oyuncu 21 Haziran'da nikah masasına oturacak. 4 yıldır birlikte olduğu Anadolu Efes takımını yetenekli oyuncusu Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirecek güzel oyuncu düğünüyle heyecanlandıran ünlüler arasında yer alıyor.

eda-ece-davetiye.jpg

O DETAY HERKESİ ŞAŞIRTTI

Düğün mekanı davetiye derken her şeyde yavaş yavaş hazırlanmaya başladı. Eda Ece'nin düğün davetiyesini görenler ise neye uğradığını şaşırdı. Çift fark etmeden sığdırılan düğün davetiyesindeki detay ise bu kadar da olmaz dedirtti. Yıllardır ekranlarda olan ve Eda Ece ismi ile bilinen ünlü oyuncunun gerçek soy ismini görenler “Yıllardır kandırılıyormuşuz” dedi. Eda Ece'nin gerçek soyadının Uzunalioğlu olduğu ortaya çıktı. Çiftin davetiyesinin sadeliği dikkat çekerken düğünde sade mi olacak? soruları akıllarda yer edindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN