Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor! Bir dizi daha reyting kurbanı oldu

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor! Bir dizi daha reyting kurbanı oldu

Televizyon ekranlarının yeni sezon işlerinden Tuzak dizisi için beklenen final kararı geldi. Yayın hayatına başladığından beri reyting sıralamasında kanalın beklentilerini karşılayamayan dizi, 13. bölümde ekrana veda edecek

Tv8'in yeni sezon işlerinden Tuzak dizisi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde beklentiyi karşılayamadı. Başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın yer aldığı, yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği dizinin önce yayın saati değişti.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 30 Kasım Çarşamba gününden itibaren 22.30’a alınan dizi için ise bugün final kararı verildi. Alınan karar ekibe de bildirildi.

1-006.jpg

OYUNCULAR ŞİMDİDEN YENİ TEKLİFLER ALIYOR

Aytaç Çiçek’in yönettiği, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak, 13. bölümünde ekrana veda edecek. Dizinin oyuncularına şimdiden iş teklifleri gelmeye başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN