Elçin Sangu ekranlara hangi dizi ile dönecek? Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu

Elçin Sangu ekranlara hangi dizi ile dönecek? Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Elçin Sangu yeniden ekranlara dönüyor. Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan güzel oyuncu yeni bir proje ile sektöre yeniden giriş yapıyor. İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi…

Televizyon ekranlarında birbirinden farklı diziler yer alırken oyuncularda oldukça dikkat çekiyor. Sevilen oyuncular arasında yer alan Elçin Sangu'nun yeni dizisi belli oldu. Bir süredir ekranlardan uzak duran Elçin Sangu, yeni projesini açıkladı.İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi…

ELÇİN SANGU'NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

OGM Pictures imzalı televizyon dizisi Çöp Adam ile anlaşmaya varan Elçin Sangu, yeniden ekranlara dönüyor. Dizide Peri isimli bir banka müdürünü canlandıracak olan Elçin Sangu, Star TV ekranlarında boy gösterecek.

Elçin sangu yeni dizisi

Dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz kaleme alıyor. Flashback sahneleri ile hafızalara kazınan Çöp Adam dizisi oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Dizide Elçin Sangu'nun Farkları ise Engin Altan Düzyatan oldu.

Bir anda zenginliği ulaşan Tamer Yılmaz isimli yazılımcıya hayat verecek olan Engin Altan Düzyatan ise dizinin erkek başrolü oldu. Tamer Yılmaz’da yer alan dövme ise dizinin ismini belirledi. Dizi hakkındaki detaylar yavaş yavaş belli olurken konusu hakkında araştırmalar da devam ediyor. Çöp Adam dizisinde Tamer Yılmaz'ın Peri'yi kaçırdığı söylenirken konu hakkındaki detaylar da ilerleyen günlerde belli olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN