Elçin Sangu'nun sır gibi sakladığı 11 yıllık aşkı ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Elçin Sangu'nun sır gibi sakladığı 11 yıllık aşkı ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Elçin Sangu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Kiralık Aşk dizisindeki partneri Barış Arduç ile çok yakıştırılan güzel oyuncunun sevgilisinin olmadığı düşünülüyordu. Gözlerden uzak yaşadığı 11 yıllık ilişkisinin detayları ortaya çıktı. İşte Elçin Sangu'nun herkesten sakladığı 11 yıllık sevgilisi…

Star TV ekranlarında yayınlanmasıyla herkesin gözdesi olan Çöp Adam dizisinde Peri karakterine hayat veren Elçin Sangu herkesi şaşırttı. Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşan Elçin Sangu dünyaca ünlü Jekyll&Hyde müzikalinde Hayko Cepkin ile ortalığı kasıp kavurdu. Lucy Harris rolü ile seyirci karşısına geçen Elçin Sangu'nun aşk hayatı da merak edilen detaylar arasında yerini alıyor. İşte Elçin Sangu'nun herkesten sakladığı 11 yıllık sevgilisi…


GİZLİ AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakan Elçin Sangu, yalnızlığın kraliçesi olarak da anılıyordu. Kiralık Aşk dizisindeki partneri Barış Arduç ile çok yakıştırılan güzel oyuncunun sevgilisinin olmadığını düşünenler yanılıyor.

elcin-sangu-yunus-ozdiken.jpg

Güzel oyuncunun tam 11 yıllık ilişkisi olduğu ortaya çıktı. İş insanı Yunus Özdiken ile sevgili olan Elçin Sangu herkesten uzak bir aşk hayatı yaşamayı tercih ediyor.

elcin-sangu-sevgilisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN