Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 120 TL para iadesi yapılacak: Faturasını alan koşsun

Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! 120 TL para iadesi yapılacak: Faturasını alan koşsun

QNB Finansbank faturalarını düzenli olarak ödeyenleri oldukça şaşırttı. Bankadan yapılan açıklamada faturaların düzenli olarak ödenmesinin devamında 120 TL bonus verileceği bildirildi. İşte yakında sona erecek olan banka promosyonları ve farklı avantajları..

Bankalar, müşterilerinin bankaları aracılığıyla düzenli olarak işlem yapmasını isterler. Bu nedenle, hesaplardaki işlemler için hem promosyon ödemeleri hem de hediye ödülleri sunarlar. Ayrıca kredi kartınız ile alışveriş yaptığınızda çoğu zaman bonus kazanmaya hak kazanırsınız.

Şimdi QNB Finansbank müşterileri için müjdeli bir haber paylaştı. Bankadan yapılan açıklamada faturalarını düzenli ödeyenlere 120 TL ikramiye verileceğini duyurdu.

QNB Finansbank elektrik, su, doğalgaz faturasına 120 TL bonus

QNB FİNASBANK'TAN OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERENE 120 TL BONUS HEDİYE

QNB Finansbank'ta vadesiz hesabı olanlar ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı kullananlar bu hazırlanan kampanyaya katılabilirler. Otomatik ödeme talimatında fatura başına 40 TL ve toplamda 120 TL ödül sizleri bekleyecek. Kampanyanın bitmesine çok az bir süre kaldı. Hızlı hareket eden QNB müşterileri bonus için uygun olacaktır.

QNB Finansbank kampanyasında son başvuru tarihinin 31 Ocak 2023 olarak belirlendiği bildirildi. Bonusları aldıktan sonra 25 gün içinde kullanmalısınız. Aksi takdirde bonusunuz silinecektir. QNB Finansbank'ın devam eden kampanyalarına ve çeşitli fırsatlarına resmi web sitesinden mobil uygulamasına kadar farklı kanallardan ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN