Emekli maaşı 7500 - 10.000 TL arasında olanlar bayram edecek! O banka 9000 TL'yi trink ödeyecek!

Emekli maaşı 7500 - 10.000 TL arasında olanlar bayram edecek! O banka 9000 TL'yi trink ödeyecek!

Denizbank, emeklilere müjde vererek promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. Nisan ayı itibarıyla geçerli olacak promosyon rakamları açıklandı. Bu güncellemeyle birlikte milyonlarca emekliye destek sağlanacak. İşte, Denizbank tarafından duyurulan güncel emekli promosyon rakamları...

Emekli promosyonu konusu, milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakından takip edilirken, bankaların promosyon rakamları da önem kazanmaktadır. Geçtiğimiz yıl başta olmak üzere bankaların promosyon rakamları en çok araştırılan konular arasında yer almaktaydı. Bu durum bankalar arasında rekabeti arttırırken, en yüksek rakamları vererek müşteri kazanmaya çalışan bankalar bulunuyordu. Denizbank, Nisan ayı için güncellenen emekli promosyon rakamlarını açıkladı ve müjde verdi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

DENİZBANK PROMOSYON RAKAMLARI

promosyon

Denizbank, emekliler için promosyon kampanyası düzenliyor. Promosyon tutarları, emekli maaşı miktarına göre değişiyor. 3.500 TL altında maaş alan emekliler için 3.000 TL veya 6.000 TL, 3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alanlar için 3.500 TL veya 7.000 TL, 7.500 TL - 10.000 TL arası maaş alanlar için 4.500 TL veya 9.000 TL, 10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için ise 5.000 TL veya 10.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. EYT'liler ise, 3 yıl boyunca emekli maaşlarını Denizbank'tan almaya söz vererek ve ilk kez SGK emekli maaşını bankaya aktararak 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabiliyorlar. 

Kampanyaya katılan emekliler, maaşlarını bankanın mobil uygulaması veya e-devlet üzerinden aktarabilir ve promosyonları ilk maaşın bankaya yatmasından itibaren 2 iş günü içinde alabilirler. Kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olup, Denizbank kuralları ve kampanya dönemini değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, birden fazla emekli maaşı alan emeklilerin promosyon tutarı, maaşlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

SON TARİH: 30 NİSAN

denizbank

DenizBank, 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olan emekli promosyon kampanyasında, tek taraflı olarak kuralları değiştirme hakkına sahiptir.

Birden fazla emekli maaşı alan müşterilerimize promosyon tutarı, aldıkları maaşların toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altı müşterilerimiz, anne veya babasının velayetinde olmayanlar promosyon ödemesi alabileceklerdir. Anne veya babasının velayeti altında olan müşterilerimiz ise kendi gelirleri/aylıkları ile birlikte, anne veya babalarının gelir/aylık tutarları toplamını hesaplayarak, velilerine ödeme yapılacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN