Emekliler bir imzayla 4000 TL'yi kapacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisi fark etmiyor: Son tarih belli oldu!

Emekliler bir imzayla 4000 TL'yi kapacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisi fark etmiyor: Son tarih belli oldu!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren destek hizmetlerinde de ilerlemeler kaydediliyor. Son dakika haberine göre QNB Finansbank ilk adımlarını attı. 2023 yılı emeklilik destek ödemeleri yeniden güncellendi. Emekli vatandaşlar yeni ödemeleri duymaktan mutlu olurken işte Finans bankalarının güncel promosyon miktarları..

Bankalar geçtiğimiz Ağustos ayından bu güne kadar birbirleriyle rekabet halinde. Emeklileri çekmeye çalışanlar daha fazla promosyon ödemeye başladı. En fazla rakam veren bankalar emeklileri yavaş yavaş kendilerine çekmeye başladı.

2023 QNB FİNANSBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ

QNB Finansbank emekli promosyonu

2023 yılı için promosyon rakamlarını güncelleyen bankalardan ilki QNB Finansbank'ın olduğu bildirildi. 31 Mart'a kadar geçerli olan promosyon rakamları e ödeme detayları için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

QNB FinansBank'ın emekli vatandaşlar için güncellediği promosyon rakamları şöyle:

Aylık maaş 0-3.499 TL aralığında ise 3.000 TL promosyon ödemesi,

Aylık maaş 3.500-7.499 TL aralığında ise 3.500 TL promosyon ödemesi,

Aylık maaş 7.500-9.999TL aralığında ise 4.500 TL promosyon ödemesi,

Aylık maaş 10.000TL ve üzerinde ise 5.000 TL promosyon ödemesi..

QNB Finansbank'ın emeklilik teşviklerinden yararlanmak için gerekli koşullar ise şöyle sıralandı;

Promosyon ödeneğinden yararlanabilmek için banka'nın bir şubesine başvurmanız ve bankadan üç yıl süreyle emekli maaşı almak üzere “emekli maaş taahhütnamesi” imzalamanız gerekmektedir.

Promosyon ödemelerinden yararlanmak için herhangi ürün şartı yoktur.

Banka'dan birden fazla aylık alan emekliler için katkı payı tutarı, maaşlarının toplamının dikkate alınmasıyla hesaplanır.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı, promosyon ödeneğinin hesabınıza yansıtıldığı tarihi temel alır.

Teşvik ödemesinden sonraki 3 yıllık taahhüt süresi içinde gelir/maaş artışı olması durumunda ayrıca katkı payı ödemesi yapılmaz.

18 yaşının altında emekli olan müşteriler için ebeveyn izni gereklidir. Çocuk anne ve babasının velayetinde ise, anne ve babaya çocuğun geliri/aylık geliri ile banka aracılığıyla gelir/maaş alan anne veya babanın gelir/maaşının toplamına göre destek parası verilir.

Kampanya 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olmakla birlikte banka kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutma hakkında sahiptir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN