Emekliliğe gün sayan EYT'liler dikkat! Yeni prim formülü ortaya çıktı: Bunu bilenler tak diye emekliye ayrılacak!

Emekliliğe gün sayan EYT'liler dikkat! Yeni prim formülü ortaya çıktı: Bunu bilenler tak diye emekliye ayrılacak!

EYT'liler heyecanlı. Son karar mecliste. Uzun EYT mücadelesinin sonunda devlet Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın sesini duydu. EYT sorununda artık son günler yaşanırken detaylar haberimizde...

Meclis maratonu yarın başlayarak, 2.2 milyon kişinin emeklilik hakkının kazanılmasını sağlayacak EYT düzenlemesinin yasalaşması bekleniyor. 

EYT DÜZENLEMESİNİN MECLİS MARATONU YARIN BAŞLIYOR: 2.2 MİLYON KİŞİ EMEKLİLİK HAKKINI YAKALAYACAK!

Meclis'te yarın başlayacak maratona giden yol, EYT düzenlemesi ile 5 milyonu aşkın kişinin emeklilik yoluna çıkmasını sağlayacak. Düzenleme, 1.7 milyon işçi, 89 bin esnaf ve 496 bin memur olmak üzere toplam 2.2 milyon kişiye hemen emeklilik hakkı kazandıracak. 

 

emeklilik

 

EYT'LİLER HEYECANLI BEKLEYİŞTE

Bugün EYT düzenlemesinin yasalaşmasını bekleyenlerin heyecanı büyük. Prim günü eksik olanlar ise tamamlama telaşına düşerken, eksik primlerin borçlanma ya da ihya ile tamamlanması mümkün. Ancak bunlarla primi tamamlayamayanlar için isteğe bağlı sigorta formülü bulunuyor. EYT düzenlemesinin süreci nasıl ilerliyor? Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yarın başlayacak olan süreç, önümüzdeki hafta salı ya da Çarşamba günü TBMM Genel Kurulu'ndan geçmesi bekleniyor. Düzenleme yasalaştıktan sonra 5 milyonu aşkın vatandaşımız yeni bir hayata merhaba diyebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN