Emina Jahovic: Boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum

Emina Jahovic: Boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum

Emina Jahovic, nafakanın düşürülmesini isteyen eski eşi Mustafa Sandal'ın kendisine 740 bin TL nafaka borcu olduğunu ileri sürerek, "Sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum" dedi.

10 yıllık evliliklerini 2018’de sonlandıran Emina Jahovic ve Mustafa Sandal arasında yeni bir gelişme yaşandı. Pandemi nedeniyle maddi krizde olduğunu iddia eden Sandal, 25 bin TL’lik nafakanın 10 ya da 15 bin TL’ye düşürülmesi için dava açmaya hazırlandığı iddia edilirken, Sırbistan basınına konuşan Jahovic ise Sandal’ın kendisine 26 ay boyunca tek kuruş ödemediğini söyledi.

Jahovic "Bana nafaka borcu 73 bin 500 Euro, yani 740 bin TL. Davamın arkasındayım ve mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum" dedi.

"TÜM KADINLAR İÇİN SAVAŞIYORUM"

Sandal'ın kendisine 26 ay boyunca tek kuruş ödemediğini ve toplam nafaka borcunun 73 bin 580 euro yani yaklaşık 740 bin TL olduğunu söyleyen Emina, "Şu anda söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum" ifadelerini kullandı.

eminaaa.jpg

ARAMIZDAKİ BAĞ ÖMÜR BOYU DEVAM EDECEK

Sandal ile Jahovic, 10 yıllık evliliklerini Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak noktalamıştı. Jahovic, “Kolay değil bir evliliğin bitmesi. Biz yakın dostuz sonuçta, çocuklarımızdan ötürü hep öyle kalacağız” ifadelerini kullanırken, Mustafa Sandal, Biz evliliğimize nokta koyduk ama iki evladımız var. Aramızdaki o sevgi, dostluk ve o sağlam bağ ömür boyu son nefese kadar devam edecek. Hayırlı olsun. Beraber geldik beraber gidiyoruz” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN