En iyi arkadaşın hangi burç? İşte her zaman yanında olacak arkadaşının burcu...

En iyi arkadaşın hangi burç? İşte her zaman yanında olacak arkadaşının burcu...

Burcunuz kişiliğiniz ve kim olduğunuz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Özellikle buna inanıyorsanız. Hayatımız boyunca pek çok insanla tanışırız ve bazen birbirinizle ne kadar iyi geçindiğiniz yalnızca burcunuza bağlıdır.

KOÇ BURCU (03/21-04/19)

Bu takımyıldızın altında doğanlar macerayı sever. Bir Koç'un enerjik ve baskın kişiliği, kendine güven verir. Coşku dolu, hırslarını gerçekleştirmesine yardım ediyor. Ancak sabırsızlığa ve dürtüsel davranışlara eğilimli olduğu için dikkatli olmalıdır.

TERAZİ SENİN EN İYİ ARKADAŞIN

Terazi her zaman ölçüsüzlük ve şiddet içeren davranışlarla başa çıkmanıza yardımcı olur. Böyle bir yoldaş, aşırılıkçı Koç düşüncesini sınırlayarak dengenin kurulmasına katkıda bulunur. Sizi zayıflatacağından korkmayın. Terazi bazen onları tutkulu yapan şeylerde öfkesini kaybeder.

BOĞA BURCU (20.04-20.05)

Burcunuz Boğa ise çok inatçı bir insansınız. Kendi duygularınızı sergilemekten hoşlanmamanıza rağmen, nasıl seveceğinizi biliyorsunuz ve başkalarının duygularına oldukça açıksınız. Ayrıca, bazen kıskançlık veya küskünlük duygularından dolayı başını belaya sokan inanılmaz derecede inatçı bir yapıya sahipsin. Gücünüz ve cömertliğiniz takdire şayan.

EN İYİ ARKADAŞIN BALIK

Böyle bir arkadaş size gerekli desteği seve seve sağlayacaktır. Mantıksız davransanız bile inatçılığınızla savaşmayacaktır. Yakınlarda sizi önemseyen birinin olduğunu bilerek, zor zamanlarda onlara güvenebilirsiniz.

İKİZLER BURCU (21.05-20.06)

Etrafında ne olduğu önemli değil, çünkü yine de şaka yapmak için bir sebep bulacaksın. Çok sosyal ve akıllısın. Sadece can sıkıntısının seni depresyona sokmasına izin verme. Canlılığınız yaratıcılıktan ve neredeyse her ortama uyum sağlama yeteneğinden gelir.

EN İYİ ARKADAŞIN KOVA

Kaygısız doğalarınız çok iyi ortak bir dil buluyor. Hem İkizler hem de Kova, hayatta birlikte zevk alınabilecek basit şeyleri takdir eder. Bu tür eşzamanlı neşe, dünyanın ilgisizleşmesine asla izin vermez, çünkü sadece eğlenmekle kalmayıp aynı zamanda rahatlayabileceğiniz bir arkadaşınız var.

arkadas.jpg

YENGEÇ BURCU (21.06-22.07)

Kabul edin: kişisel alana ihtiyacınız var. Boş zamanın olmaması sizi kasvetli yapar ve duyguları hakkında sessiz kalacak insan sayısına bağlanamazsınız. Aileniz ve arkadaşlarınızla ilişkilere değer veriyorsunuz ve aşırı korumacı ve temkinli olma eğilimindesiniz. Ve diğerleri şefkatinizi ve hayal gücünüzü takdir ediyor.

EN İYİ ARKADAŞIN YAY

Yay, içe dönük doğanızı takdir ediyor. Birlikte en derin konuları tartışabilirsiniz. Arkadaşınızın iyimserliği, moralinizi çabucak yükseltebilir ve kesinlikle zevk alacağınız yeni bir şey denemeniz için size ilham verebilir.

ASLAN BURCU (23.07-22.08)

Resimde onu tasvir eden canavar gibi, Aslan da ormanın kralının sembolüdür. Sen doğuştan lidersin. Çekicilik ve irade en büyük niteliklerinizdir. Ancak cömertliğinizi ve özeninizi gölgelemezler. Bazen ilgi odağı olma arzusu sizi otoriter ve hoşgörüsüz gösterebilir, ancak dış maskenin arkasında yaratıcı ve enerjik bir doğa yatar.

EN İYİ ARKADAŞIN OĞLAK

Bu dünyayı birlikte fethedebilmeniz için eşit derecede motive bir arkadaşa ihtiyacınız var. Oğlak liderliğiniz ve organizasyon becerilerinizle sizin için hiçbir şey imkansız değildir. Ek olarak, Oğlak, gönül rahatlığınızı sonsuz sabır ve özveri ile dengeleyebilir.

BAŞAK BURCU (23.08-22.09)

Aynı zamanda en güçlü ve zayıf yönlerinizden biri mükemmeliyetçiliğinizdir. Odaklanmaya ve refaha katkıda bulunan ayrıntılara çok dikkat ediyorsunuz. Çekici ve alçakgönüllü bir insan olarak karşımıza çıkıyorsunuz. Ve duygularına asla ihanet etmesen de arkadaşın sana her zaman güvenebileceğini biliyor.

EN İYİ ARKADAŞIN KOÇ

Koç ve Başak, olağandışı her şey için ortak bir tutkuyla birleşir. Sakin doğanızı Koç'un maceraya susamışlığıyla karşılaştırabilir ve ikisi arasındaki mükemmel dengeyi bulacaksınız. Senin için hayatın tüm zorluklarını göğüslemeye hazır çok güçlü bir arkadaşın var.

TERAZİ BURCU (23.09-22.10)

Terazi burcunda dünyaya geldiğiniz bir sır değil, denge ve adalete çok değer veriyorsunuz. Oldukça kararsız olsanız da, inançlarınızda diplomatik ve açık sözlüsünüz. Müziğe ve resme düşkünsünüz. Ek olarak, inceliğiniz ve sakinliğiniz hoş bir sohbetçi yapar.

EN İYİ ARKADAŞIN ASLAN

Güzel olan her şeye ne kadar değer verdiğinizi düşünürsek, en iyi arkadaşınızın güç ve heybetle simgelenen Aslan olması beklenir. Böyle bir arkadaşla enerjinizi ve yaratıcılığınızı birleştirebilirsiniz.

AKREP BURCU (23.10-21.11)

Cesaretinizi kimse inkar etmeyecek. Gizlilik maskesi altında, Akrep tutku ve kararlılığı gizler. Herhangi bir engelin üstesinden gelebilirsiniz. Ancak dikkatli olun, çünkü bu tür ısrarınız bazen dürtüsellikle sınırlanabilir.

EN İYİ ARKADAŞIN KOVA

Kova'nın nazik doğası, cesaretinizi mükemmel bir şekilde tamamlar. Arkadaşınızın sarsılmaz sadakatine ve dürüstlüğüne her zaman güvenebilirsiniz. Kendinizi bir çıkmazda bulduğunuzda, Kova'nın benzersiz düşünme tarzı sizi kesinlikle oradan çıkaracaktır.

arkadasiniz.jpg

YAY BURCU (22.11-21.12)

Sen hevesli bir iyimsersin. Ancak bu, sizin açık sözlülüğünüz veya önemsizliğe karşı hoşgörüsüzlüğünüz ile çelişmez. Özgürlük senin için çok önemli ve inanılmaz enerjin seni sadece bu dünyayı keşfetmeye devam etmen için motive ediyor. Zihinsel çalışmayı seven, özünde bir filozofsunuz.

EN İYİ ARKADAŞIN OĞLAK

Ciddi bir arkadaşa ihtiyacınız var ve bu nedenle Oğlak bu konuda idealdir. İyimserliğiniz arkadaşınızın pratikliğiyle iyi gidiyor. Oğlak burcu, zorluklarla karşılaştığınızda mutlaka sizi dinleyecek veya kahkahalarıyla sizi neşelendirecektir.

OĞLAK BURCU (22.12-19.01)

Oğlak burcuysanız, organizasyon becerilerinizle gurur duyabilirsiniz. Pratiksiniz ve kendi hedeflerinize ulaşmaya odaklanıyorsunuz. Dikkatli planlamanız hayatta çok yardımcı olur, ancak bazen karamsarlığa yol açar. Bazen bir sohbete itilmeniz gerekse de, sabrınız ve mizahınız sizi harika bir arkadaş yapıyor.

EN İYİ ARKADAŞIN YAY

Açık sözlülükleri ve dürüstlükleri ile Yay, sistematik yaşam tarzınızı destekleyebilir. Onun sürekli desteği ve gülümsemesi sizi mutlu eder ve güvenebileceğiniz birine sahip olduğunuzdan emin olmanızı sağlar.

arkadas-001.jpg

KOVA BURCU (20.01-18.02)

Sen çok yaratıcı ve standart dışı bir insansın. Zevk almak için fazla bir şeye ihtiyacınız yok. Ama sanatı ve iletişimi seviyorsun. Dürüstlüğünüz ve bağlılığınız ile hızla arkadaş edinirsiniz. Gerçek bir hümanistsiniz ve hızla yeni sorunları çözmeye geçiyorsunuz. Ana şey, tüm ilhamınızı kaybetmemek, aksi takdirde tembellik sizi yenecektir.

EN İYİ ARKADAŞIN BOĞA

Boğa arkadaşınız çok inatçı olabilir ama iyi bir insandır. Sizi sürekli olarak sizin için gerekli ve önemli olan şeyleri yapmaya zorlayacak şefkatli bir arkadaşa ihtiyacınız var. Boğa her zaman üzgün olup olmadığınızı görür ve size nasıl yardım edeceğini bilir.

BALIK BURCU (19.02-20.03)

Vermeye alışık olanlardan birisin. Özveri, en iyi niteliklerinizden biridir, ancak bazen diğer insanların sizden faydalanmasına neden olur. Aileniz ve arkadaşlarınız, tüm ilişkilerinize kesinlikle bağlı olduğunuz için, onların sempati ve şefkatini inkar etmeyeceğinizi bilirler. Tamamen uzak durmaya isteklisiniz ve duygular konusunda çok bilgilisiniz. Sadece sezginize güvenin.

EN İYİ ARKADAŞIN AKREP

Akrep sürekli sonuçlara odaklanır ve çok kibirliyseniz bu sizi motive edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN