Burcunuzu koruyan totem hayvanı! Onların gücünü hissediyor musun?

Burcunuzu koruyan totem hayvanı! Onların gücünü hissediyor musun?

Astroloji çok eski ve oldukça karmaşık bir uygulamadır. Birçoğu, her burç işaretinin kendi totem hayvanına sahip olduğunu bilmiyor. Üstelik sizi birden fazla totem hayvanı koruyor. İşte her bir işarete karşılık gelen hayvanlar...

KOÇ: ŞAHİN, KAPLAN

Zodyak'ın ateş burcunun bir temsilcisi olarak, enerjik ve kendine güvenen bir insansınız. Siz basitçe kontrol edilemeyen bir güçsünüz. Eğer meydan okursan, bunu zarafetle kabul edersin ve sonra çıkıp kazanırsın. O senin içinde yaşayan kaplan. Ayrıca, doğal bir liderlik içgüdünüz var. Şahinler aynıdır - takım kurabilirler, ancak her zaman tek başlarına daha iyi çalışırlar.

BOĞA: KUNDUZ, KURT

Boğa gibi biraz inatçısın - burcunun bir sembolü, ama yine de daha fazla kurt doğasına sahipsin. Yalnız bir kurt olmayı ve tüm problemlerle kendin başa çıkmayı seviyorsun. Öte yandan çalışkanlığınla kunduz gibisin. Sadece çok çalışmakla kalmazlar, aynı zamanda stratejik hareket etme eğilimindedirler.

İKİZLER: PANTER, GEYİK

İkizler birkaç kişiliğe sahiptir, ancak tıpkı geyikler gibi oldukça enerjiktirler ve eğlenmeyi severler. Bu burcun temsilcileri hem kendilerine gülebilir hem de zekalarıyla başkalarını güldürebilir. Bazı durumlarda İkizler hakim olabilir - bu onların panterin özüdür. Zarif, sakin ve olumsuzluklara boyun eğmez.

totem.jpg

YENGEÇ: KÖPEK, AĞAÇKAKAN

Kerevit bakımlıdır ve bu nedenle ağaçkakanlarla karşılaştırılabilir. Çok sevecen bir ruhları var ve ailelerini destekliyorlar ve nasıl empati kuracaklarını biliyorlar. Bu burç temsilcilerinin bir başka totem hayvanı bir köpektir. Sadık, duyarlı ve insanın en iyi arkadaşıdırlar. Onların varlığı barış getirir.

ASLAN: SOMON, TAVUS KUŞU

Aslanlar, özgüvenin somut örneğidir, bu yüzden gösteriş yapmayı severler. Tavus kuşları gibi utangaç değildirler ve her fırsat bulduklarında tüm güzelliklerini gösterirler. Ve bu işaretin temsilcileri somona benzer. Bu balık akıntıya karşı yüzer ve bir anlamda bencilce davranır.

BAŞAK: AYI, KARTAL

Başaklar , her şeyi uzaktan fark edebilen kartallar kadar dikkatlidir. İlk başta her şeyi dikkatlice düşünürler ve sonra bir karar verirler ve harekete geçmeye başlarlar.

Başaklar da ayı ile ilişkilidir. Bu hayvan çok zeki ve çalışkandır. Ayı büyük bir kalbe sahiptir ve oldukça cömerttir, ancak bazen mütevazı olabilir.

totem-hayvan.jpg

TERAZİ: PANDA, KUZGUN

Terazi mantıklıdır ve hem aşkta hem de hayatta adalet için çabalar. Raven'ın kendisi büyüleyici, ihtiyatlı ve huzurlu. Bir diplomat gibi davranır, sabırlı olmayı bilir. Bu işaretin temsilcileri de sevecen bir panda ile ilişkilidir. Oldukça rahatlar ama aynı zamanda kocaman bir kalbe sahipler ve başkalarını önemsiyorlar.

AKREP: YILAN , ASLAN

Akrepler korkutucu olabilir. İnanılmaz derecede tutkulu ve gizemliler, bu da onları anlamalarını zorlaştırıyor. Tıpkı aslan gibi sessizdirler ama şiddetli bir enerjileri vardır. Yılan onların gizemini tanımlar. Ayrıca yılanların bilinmeyenle bir bağlantısı vardır. Manevi arayışlara eğilimlidirler.

YAY: KEDİ, BAYKUŞ

Baykuşlar, tıpkı Yaylar gibi tutkulu ve enerjiktir. İçlerinde onları dürtüsel yapan bir ateş var. Yaylar arkadaşlığa değer verir, ancak bazen samimiyetsiz ve pervasız olabilirler.

Bu işaretin temsilcileri de kediler gibi oldukça meraklıdır. Yeni maceralar isterler ama yeterince dikkatli olmazlarsa kötü bir duruma düşebilirler. Oldukça dürtüseldirler.

totem-hayvan-001.jpg

OĞLAK: AT , KAZ

Oğlaklar yalnız olmayı sever. Çalışkan ve hırslıdırlar, ancak aynı zamanda özellikle diğer insanlarla birlikte olmaktan hoşlanmazlar. Bu konuda biraz uzak durmaya alışkın olan kazları andırıyorlar.

Oğlaklar ayrıntılara odaklanmayı severler ama aynı zamanda at gibi dizginsiz bir yapıları vardır. Serbest bırakılmayı bekliyorlar. Bu nedenle Oğlaklar kırsalda vakit geçirmekten hoşlanırlar.

KOVA: SU SAMURU, AYI

Kova kendi topraklarında kalmayı sever ve bunun gibi kavga etmeden geri çekilmez. Ayılar gibi kasten hayallerine doğru hareket ederler. Sadık ve arkadaş canlısı olabilirler, ancak siz onların yolunu geçene kadar.

Kova burcunun bir diğer totem hayvanı da su samuru. Su samurları çok akıllı ve oyuncudur. Her şeyi kendilerine saklarlar ama aynı zamanda mutlular.

BALIK: TİLKİ, KURT

Balıklar hayal kurmayı sever. Herkes kurtların zulmünü bilir ve bu nedenle çoğu, Balık'a çok benzeyen bu hayvanların tam duygusal derinliğini görmez. Sürülerine göz kulak olurlar ve oldukça nazik ve sevecen olabilirler.

Balık burcunun ikinci totem hayvanı tilkidir. Tilkiler akıllı ve sevimlidir, ancak köşeye sıkıştırıldıklarında oldukça korkutucu olabilirler. Sadece hayatlarını sorunsuz yaşamak istiyorlar. Totem hayvanlarının himayesini hissediyor musunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN