"Parasız adam gereksiz adamdır" sözleri olay olmuştu! Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer güzelliğiyle hayran bıraktı!

"Parasız adam gereksiz adamdır" sözleri olay olmuştu! Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer güzelliğiyle hayran bıraktı!

Verdiği kiloların ardından bambaşka biri olan Mahmut Tuncer'in Gizem Tuncer sesi kadar güzelliği ile de dikkat çekiyor.

Instagram'da 50 bini aşkın takipçisi bulunan Gizem Tuncer’in "Parasız adam gereksiz adamdır" sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Verdiği kiloların ardından bambaşka biri olan Gizem Tuncer, son olarak yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Tuncer güzelliğiyle hayran bıraktı.

.jpg

GÜZELLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Verdiği kilolar sonrası imaj yenileyen Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer son olarak verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Gizem Tuncer'in "Parasız adam gereksiz adamdır" sözleriyle çok konuşulmuştu.

CESUR POZLARLA GÜNDEMDE

Instagram'da 50 bini aşkın takipçisi bulunan Gizem Tuncer, cesur paylaşımlarıyla sık sık magazin basınının ilgi odağı oluyor.

Gizem Tuncer son olarak göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Tuncer, güzelliğiyle hayran bıraktı.

00.jpg

GİZEM TUNCER KİMDİR?

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Babasının yolundan giderek şarkıcı olan Gizem Tuncer geçtiğimiz yıl 40 kilo vererek geçirdiği değişim ile şaşkınlık yaratmıştı. Peki, Gizem Tuncer kimdir? İşte Gizem Tuncer hayatı hakkında bilinmeyenler.

1992 yılında Bodrum’da dünyaya gelen Gizem Tuncer aslen Şanlıurfalıdır. Usta Sanatçı Mahmut Tuncer’in kızıdır. Annesi ise Işıl Tuncer’dir.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan'dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu.

Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazanan Gizem; Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik etti.

Gizem Tuncer, Aşk Uykusu EP’si ile müzik dünyasına giriş yapmış ve babasının yolunda ilerlemeye karar vermiştir. Tuncer, Tabu isimli şarkısıyla çok beğenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN