Hayranları bile tanıyamadı! Ünlü şarkıcı estetiği abarttı bambaşka biri oldu! İşte son hali!

Hayranları bile tanıyamadı! Ünlü şarkıcı estetiği abarttı bambaşka biri oldu! İşte son hali!

1990'lara damga vuran Pınar Dilşeker sosyal medya paylaşımıyla herkesi şoke etti. Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla çok farklı bir görünüme kavuşan Pınar Dilşeker’i hayranları bile tanımakta güçlük çekti.

SON HALİNİ GÖRENLER ŞAŞIRIP KALDI

Genç ve güzel görüntüsüyle yıllara meydan okuyan Pınar Dilşeker uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Pınar Dilşeker'in son halini görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla çok farklı bir görünüme kavuşan Pınar Dilşeker sosyal medyada merak edilen isimler arasında. Ünlü şarkıcı geçirdiği estetik ameliyatlarla büyük bir imaj değişikliğine gitti.

Pınar Dilşeker'i gören hayranları 'bu kadar değişime pes' yorumu yaptı.

seker.jpg

ESTETİĞİN DOZUNU KAÇIRDI

Estetiğin dozun kaçıran Pınar Dilşeker yeni imajıyla tanınmaz hale geldi. Yeni halini sosyal medyadan paylaşan Pınar Dilşeker'in değişimine beğeni yağdı. İşte sarışın hali ile Pınar Dilşeker...

Bir dönemin genç kuşak şarkıcılarından olan Dilşeker bugün 49 yaşında bir anne. Dilşeker aşkları ile de uzun süre gündemde kaldı.

İKİ EVLİLİK YAPTI

İlk evliliğini iş adamı Çetin Yılmaz ile yapan Dilşeker, bu evlilikten Mert Ali adında bir erkek çocuk sahibi oldu. Ancak evlilik olaylı bir şekilde sona erdi.

Pınar Dilşeker uzun süren yalnızlığın ardında işadamı Ahmet Hamoğlu ile nişanlandı. Çiftin arasındaki yaş farkı günlerce konuşuldu. Kısa bir süre sora ise Dilşeker 'ayrıldık' açıklaması yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN