Hastanede tedavi gören babasını ziyaret etti! Ünlü isimden duygulandıran paylaşım!

Hastanede tedavi gören babasını ziyaret etti! Ünlü isimden duygulandıran paylaşım!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, hastanede tedavi gören babasını ziyaret etti. Babasına yardım eden ve ayaklarını öpen dünya starı o anları Ve hayat bazen hastane ziyaretleri ile Cadılar Bayramı kostümleri arasında gerçekleşen şeylerdir" notuyla sosyal medyadan paylaştı.

HAYRANLARININ GÖNLÜNÜ BİR KERE DAHA FETHETTİ

45 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Shakira son yaptığı paylaşımla hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti. Grammy Ödülü sahibi Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Hastanede tedavi gören babasını ziyaret etti. Hastanede tedavi altına alınan 91 yaşındaki babası William Mebarak Chadid'in fizik tedavisine destek verirken çekilen bir videosunu hayranlarıyla paylaştı.

12 YILLIK BİRLİKTELİĞİNİ NOKTALAMIŞTI

Ziyaret sırasında babasına yardımcı olan ünlü isim zaman zaman babasının ayaklarını öptü. Ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz Haziran ayında futbolcu sevgilisi Gerard Pique ile olan 12 yıllık birlikteliğini noktalamıştı.

shakira.jpg

DUYGULANDIRAN HASTANE ZİYARETİ

Hastane ziyaretini Instagram hesabından bir video ile paylaşan ünlü ismin babasının bacaklarını elleriyle tutarak hareket ettirmesine yardım olduğu görüldü.
Ardından da babasına cesaret verici sözler söyleyerek ayaklarından öptü. O anlarda doktor da kapının yanında durup baba ile kızı izledi.

Shakira o anları "Ve hayat bazen hastane ziyaretleri ile Cadılar Bayramı kostümleri arasında gerçekleşen şeylerdir" mesajıyla paylaştı. Paylaşıma takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN